web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
17 Jul

< Valkhof Festival

17 juli t/m 23 juli 2021

van 17:00 tot 23:59

Valkhof Festival
Festival (outdoor)
6 muziek stages
12.000 bezoekers (per dag)
Geen dresscode

Valkhof Festival 2020 gaat niet door. Hoewel dat bericht niet uit de lucht komt vallen, komt het hard aan. Bij ons, maar vast ook bij jullie. Het doet pijn dat het park zich deze zomer niet zal vullen met muziek, zoals heel Nijmegen leeg zal voelen door de afwezigheid van de Vierdaagsefeesten.

We keken ernaar uit om, samen met oude en nieuwe vrienden, kennis te maken met spannende acts. En natuurlijk om ons onder te dompelen in het Nijmeegse feestgedruis. De volksgezondheid is vanzelfsprekend het belangrijkst, maar het is een moeilijke periode voor iedereen die cultuur een warm hart toedraagt.

Desalniettemin kijken we met goede moed uit naar de toekomst, waarin we weer in het park samen zullen komen om muziek te vieren. We hopen jullie van 17 t/m 23 juli 2021 weer te zien op Valkhof Festival.

Hou jullie haaks en graag tot dan.

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

FTB & Valkhof Festival

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Valkhof Festival. Dat op 17 juli 2021 in Valkhofpark te Nijmegen gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven