web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
04 Jun

< Utrecht Canal Pride

04 juni 2022

van 14:00 tot 23:00

Utrecht Canal Pride
Festival (outdoor)
Minimale leeftijd = Geen
dresscode = zo gek mogelijk

Wat hadden we graag in 2021 alle kleuren van onze gemeenschap weer laten zien tijdens de parade op 5 juni, het zit er helaas nog niet in. Dat is voor iedereen een enorme teleurstelling. Voor de deelnemers, voor de toeschouwers en voor iedereen die de LHBTI+ gemeenschap een warm hart toedraagt.

De pijlen zijn nu gericht op 2022, om dan extra groot uit te pakken. De stad Utrecht bestaat dan overigens 900 jaar en die viering start ook in juni. Zo is de Utrecht Canal Pride de meest kleurrijke opening van een prachtige zomer. Wij kijken er alvast naar uit!

Dus save the date: zaterdag 4 juni 2022 hopen we terug te zijn op de Oudegracht! Samen vragen we dan opnieuw aandacht voor al die organisaties die zich inzetten voor de LHBTI+ gemeenschap. Tot dan! ❤

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Utrecht Canal Pride

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Utrecht Canal Pride. Dat op 04 juni 2022 in Utrecht centrum te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven