web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
09 Mar

< Unity - Blackout

09 maart 2018

van 23:00 tot 06:00 Al geweest

Unity - Blackout
Festival (outdoor)
3 muziek stages
Minimale leeftijd = 18
Geen

UNITY VERPLAATST, NIEUWE DATUM NOG NIET BEKEND
Er is de laatste maanden veel te doen geweest rondom Poppodium Atak. De toekomst van deze locatie is op dit moment nog niet volledig helder en daarmee tevens een risico voor de toekomst van UNITY. Gelukkig zijn wij recent benaderd door een bijzondere andere locatie waarmee wij op dit moment in gesprek zijn.

In tegenstelling tot ons bericht van vorige week betreffende het doorgaan van UNITY op 9 maart, moeten wij helaas toch concluderen dat er teveel onzekere factoren zijn die wij op dit moment niet volledig kunnen overzien. Daarom kiezen wij ervoor UNITY te verplaatsen naar een nader te bepalen datum en locatie. Meer informatie over deze verplaatsing volgt zo snel mogelijk.

Wij vinden als organisatie dat jullie nooit de dupe mogen zijn van dit soort vervelende ontwikkelingen, daarom storten we het aankoopbedrag van alle tickets automatisch terug.
Net zoals jullie vinden het zeer vervelend dat we UNITY moeten verplaatsen.

Onze excuses voor het ongemak

UNITED WE STAND ✊

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Unity - Blackout

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Unity - Blackout. Dat op 09 maart 2018 in Willem Wilminkplein te Enschede gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven