web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
11 Sep

< Tuckerville Festival

11 september 2021

van 12:00 tot 23:00

Tuckerville Festival
Festival (outdoor)
3 muziek stages
22.500 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = Geen
Blackbird, Blue Grass Boogiemen, Christopher Paul Stelling, DE RUIGE RITA’S, DJ SOUTHBOUND, Daisy, Daniel Donato, Danny Vera, De Rooie Jager, DeWolff, GOODCOOPER/BADCOOPER, Guus Meeuwis, Hannah Mae, Ilse DeLange …
Geen dresscode

Beste Tuckerville-liefhebber,
We hebben helaas niet zo leuk nieuws voor jullie: Tuckerville gaat deze zomer helaas niet door. We verplaatsen het festival naar zaterdag 11 september 2021.
Zoals jullie weten zijn er vorige week door onze overheid aangepaste coronamaatregelen afgekondigd voor evenementen. De afgelopen week hebben we deze maatregelen nader bestudeerd en uitgebreid overleg gevoerd. We kunnen helaas geen andere conclusie trekken dan dat het voor ons met deze maatregelen echt onmogelijk is om Tuckerville aanstaande september te organiseren en door te laten gaan.

Het te allen tijde waarborgen van de 1,5 meter afstand tussen alle bezoekers op het terrein, het begeleiden van iedere bezoeker van en naar een individuele stoel waar men moet plaatsnemen gedurende de hele dag, het verbod op meezingen... Het is de combinatie van deze en andere maatregelen die het voor ons als organisatie onmogelijk maakt om Tuckerville te organiseren op de wijze zoals jullie dit van ons gewend zijn, die past bij jullie verwachtingen en waarbij wij kunnen garanderen dat jullie gezondheid op geen enkele manier in het geding komt. Tuckerville draait immers om het gezellig samen zijn met jong én oud, om vrijuit rond te struinen over het mooie terrein van Het Rutbeek en om collectief te genieten en mee te zingen bij prachtige live-optredens op diverse podia. Dat gaat nu even niet. Daarom is er, met pijn in ons hart, besloten om Tuckerville te verplaatsen naar 11 september 2021. We hopen op jullie begrip voor dit moeilijke besluit.

Er is gelukkig ook goed nieuws: vrijwel alle artiesten die dit jaar zouden optreden hebben nú al toegezegd om in 2021 alsnog naar Tuckerville te komen. Dat betekent dat je volgend jaar gewoon meezingt met de hits van Krezip, dat Danny Vera zijn mooiste countrysongs speelt en we ’s avonds feestelijk afsluiten met Guus Meeuwis op het hoofdpodium. Vanzelfsprekend zal Ilse DeLange er ook bij zijn met een prachtige show. Maar er is nog meer goed nieuws: met Blackbird Music, Logan Ledger, Judy Blank, Lovers & Lions, Whitney Rose en Kitty, Daisy & Lewis voegen we zelfs nog een reeks gloednieuwe namen toe aan het toch al bomvolle programma. 

Heb je een ticket gekocht voor Tuckerville dit jaar? Dan blijft jouw ticket gewoon geldig voor de editie in 2021. We willen je vragen om je ticket te bewaren voor de editie van volgend jaar. Met het behouden van je ticket geef je de organisatie van Tuckerville een steuntje in de rug, zodat wij op 11 september 2021 alsnog een prachtig festival voor jullie kunnen neerzetten. We hopen dat jullie dit willen overwegen, want de coronacrisis raakt iedereen die achter de schermen aan Tuckerville werkt heel erg hard. Had je nog geen Tuckerville-ticket? Dan is het vanaf nu ook weer mogelijk om nieuwe tickets te kopen voor 2021.

Tot slot willen we jullie bedanken voor jullie geduld en alle superlieve berichten en steunbetuigingen die we de afgelopen tijd hebben ontvangen. Dat doet ons veel goed en we hopen jullie allemaal weer te zien op Tuckerville 2021! ❤

Line-up

Handige links

Prijs v.a. €69
Boek nu

Follow the Beat & Tuckerville Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Tuckerville Festival. Dat op 11 september 2021 in het Rutbeek te Enschede gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven