web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
27 Jun

< TT Festival

27 juni t/m 01 juli 2018

van 22:00 tot 06:00 Al geweest

TT Festival
Festival (outdoor)
8 muziek stages
40.000 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = Geen
2 Brothers on the 4th Floor, 5Th Wheel, Alloway, Ben Liebrand, Billy The Kit​, Bizzey, Bökkers, DIE VERRÜCKTE STUNDE, DJ & LASERSHOW, DJ ARNOUD, DJ DAANI, DJ MAXIMUS, DJ SANDSTORM, DYNA …
Geen dresscode

Dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber!

Niet alleen op het TT Circuit racen de motoren over het asfalt, ook in het centrum van Assen ruik je de geur van brandend rubber. Voorafgaande aan de MotoGP races op zondag 1 juli, is er vier avonden lang feest in de binnenstad van Assen. 

Met 200.000 bezoekers is het TT Festival het grootste GRATIS festival van het noorden. Er is een grote kermis, een merchandise markt en er zijn verspreid over het centrum 8 podia met muziek. En de keuze is reuze! Of je nu houdt van stevige rock, blues, Nederlandstalig, dance of Deutsche Schlagers, je vindt het er allemaal.

Naast muziek is er ‘Action on Wheels’ oftewel actie op wielen. Op een speciaal parcours vinden motorraces, kartraces en de vetste motor- en autostunts plaats. En op de vrijdag starten we de avond met de TT NightRide. Aan de TT NightRide doen inmiddels een recordaantal motoren mee. Een sliert van 1000 motoren rijdt door de binnenstad van Assen. De motorrijders worden door duizenden mensen langs het parcours warm onthaald; een unieke belevenis!

Het TT Festival, dat moet je beleven!

Line-up

Handige links

Follow the Beat & TT Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder TT Festival. Dat op 27 juni 2018 in Assen centrum te Assen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven