web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
19 Sep

< Tik Tak Festival

19 september 2020

van 14:00 tot 01:00 Al geweest

Tik Tak Festival
Festival (outdoor)
10.000 bezoekers (per dag)
minimale leeftijd = 18
Geen dresscode

?????? ???????? ???? ????? ???? ?????????!  

In 2019 kwam TIKTAK met een eigen festival op het Lloyd Multiplein in Rotterdam. Na een uitverkochte, crazy editie waar duizenden TIKTAKKERs he-le-maal los  gingen moeten we het simpelweg nog een keer doen! Niemand is namelijk de vuurwerkshow,  de spetterende eindshow van Ronnie Flex met zijn liveband en de afterparty vergeten. Het was legendarisch, het weer was geweldig en op geen betere manier konden we het festivalseizoen ten einde brengen. Het is duidelijk: de zomer wordt pas afgesloten als TIKTAK Festival geweest is! 

Natuurlijk moeten we het afgelopen jaar overtreffen en dat zijn we dan ook ruim van plan. Verwacht de populairste eclectische artiesten, met enkele verassingen, verwacht de leukste randprogrammering en verwacht de mooiste party people van Nederland! Binnenkort maken we meer bekend over de line up dus houd onze socials goed in de gaten!

???????
Evenement: TIKTAK Festival
Datum: zaterdag 19 september  
Locatie: Lloyd Multiplein
Adres: Schiehaven 5, 3024 EC, Rotterdam
Tijden: 12.00 uur tot 23.00 uur
Minimumleeftijd: 18+

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

FTB & Tik Tak Festival

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Tik Tak Festival. Dat op 19 september 2020 in Lloyd Multiplein te Rotterdam gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven