web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
25 Aug

< Strandfestival ZAND

25 augustus 2018

van 13:00 tot 01:59 Al geweest

Strandfestival ZAND
Festival (outdoor)
2 muziek stages
25.000 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = Geen
... meer artiesten volgen..., Anouk, BLØF, Coen & Sander, Guus Meeuwis, Lucas & Steve, Nielson, Typhoon …
Feestelijk zomers

Op zaterdag 25 augustus 2018 is het weer zover: de 11e editie van Strandfestival ZAND op het Strand van Almere! Ook dit jaar staan de beste artiesten van Nederlandse bodem weer op het hoofdpodium.

Op Strandfestival ZAND komen dit jaar onder andere Anouk, Chef'Special, BLØF, Typhoon, Nielson, Lil Kleine en de onvervalste ‘koning van ZAND’ Guus Meeuwis. De presentatie van het evenement is net als voorgaande jaren in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond. Ook is er weer een podium speciaal voor danceliefhebbers: de ‘ZAND Danst’ area. Hier draaien DJ’s de hele dag door hun beste plaatjes met optredens van onder meer de populaire DJ’s Lucas & Steve, Coen & Sander, Deepend en Funkerman.

Strandfestival ZAND is al jaren de leukste muzikale stranddag van de zomer. Op ZAND geniet je met je blote voeten in het zand van de beste muziek, struin je langs gezellige food & drink stands of maak je een ritje in het bekende reuzenrad, met prachtig uitzicht op het hele festival. De spectaculaire af- sluitende vuurwerkshow zorgt voor een schitterend einde.

Handige links

Prijs v.a. €41,50
Boek nu

Follow the Beat & Strandfestival ZAND

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Strandfestival ZAND. Dat op 25 augustus 2018 in Almere strand te Almere gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven