web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
25 Jan

< Sneeuwbal Winterfestival

25 januari 2020

van 15:00 tot 00:00 Al geweest

Sneeuwbal Winterfestival
Festival (outdoor)
5 muziek stages
minimale leeftijd = 18
Anfisa Letyago, Anna Reusch, Brooks, De Sluwe Vos, Deepend, EgbertLIVE, Enrico Sangiuliano, Jayzo, Jesse Maas, Joyhauser, Kim Kaos, Klangkuenstler, La Fuente, Luuk Van Dijk …
Gekke & maffe winterse outfits

Winnen is deze editie van Sneeuwbal Festival belangrijker dan meedoen…. Gelukkig ben jij met een Sneeuwbalkaartje in je vleugels al snel een Ping’winner?! 

Zoals je van Sneeuwbal Winterfestival gewend bent doen ook je favoriete artiesten hun stinkende best om op het hoogste trapje van het erepodium te komen. In vijf verwarmde en overdekte area’s veroorzaken zij een lawine van stomende beats. Warm jezelf op met techno op De Ruige Piste en De Behaaglijke Hut, laat je meenemen op de lekkerste housetracks van De Woeste Helling, feest mee in de Dolle Iglo of haal je duits op in Après-Ski café de Scheve Schaats. 

Natuurlijk kan het op Sneeuwbal Winterfestival niet gek genoeg! Hul je in je foutste skipak of zet je sneeuwbril op en glij op je buik of juist achterstevoren van de sneeuwhelling…Je knorrende maag is vervolgens met een heerlijke Brätwurst of beker Glühwein snel gevuld.

Daarnaast valt er naast de prijs voor de beste dansmoves ook op de rest van het terrein genoeg te winnen met de Sneeuwbal winterspelen. Cheer jouw team bij elkaar en ga de strijd aan op Sneeuwbal Winterfestival 2020… Want iedereen weet: álles is een wedstrijd ?!

❄Sneeuwbal Winterfestival 2020❄
25 januari 2020
14:00 - 23:00
Park Transwijk, Utrecht 
Minimum leeftijd: 18+

Handige links

Prijs v.a. €42,35
Boek nu

FTB & Sneeuwbal Winterfestival

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Sneeuwbal Winterfestival. Dat op 25 januari 2020 in Park Transwijk te Utrecht gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven