web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
25 Aug

< Sneakerz in de Stad

25 augustus 2018

van 20:00 tot 03:00 Al geweest

Sneakerz in de Stad
Festival (outdoor)
1 muziek stages
Minimale leeftijd = 18
DYNA, Dirtcaps, MC Jordan, Mental Theo, Miss BontBeats, Nixus, SMÈRRIG, The Partysquad …
Geen dresscode

Eindhoven kan zich opmaken voor een nieuwe editie van Sneakerz in de Stad. Op zaterdag 25 augustus keert het stadsfestival terug op het Stadhuisplein in Eindhoven. Tussen 18:00 en 01:00 kan je een mix van diverse muziekstijlen verwachten. Met een flinke dosis aan Dance, Urban, Freestyle en dansbare hitjes staat Sneakerz in de Stad weer garant voor een heerlijke stapavond. De line up ziet er weer gelikt uit met grote namen als: The PartysquadMental Theo en DYNA. Het collectief van Dirtcaps houdt het tempo hoog en komt met een Electro/Eclectic sound. Nixus & MC Jordan, de resident DJ’s van het concept SMÈRRIG, zorgen voor een frisse wind in de programmering van Sneakerz in de Stad. Zij komen met dansbare R&B Classics, guilty pleasures en vele hitjes. De line up van het grootste gratis toegankelijke dance evenement van Eindhoven wordt compleet gemaakt door Miss BontBeats.

► LINE UP ◀
The Partysquad
Mental Theo
Dirtcaps
DYNA
Nixus & MC Jordan / SMÈRRIG
Miss BontBeats

► GRATIS ENTREE ◀

Line-up

Handige links

Follow the Beat & Sneakerz in de Stad

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Sneakerz in de Stad. Dat op 25 augustus 2018 in Stadhuisplein te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven