web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
27 Apr

< Royaal Kabaal Festival

27 april 2019

van 15:00 tot 08:00 Al geweest

Royaal Kabaal Festival
Festival (outdoor)
3 muziek stages
Minimale leeftijd = 18
Angernoizer, Bass-D, Chaotic Hostility, Cryogenic, D-Sturb, DRS, Darcon Inc., Delete, Dopex, Dr. Peacock, Dr. Rude, E-Force, Genius, Hard Effectz …
Oranje!

?????? ?????? ???? ??? ???? ?????? ??? ?????? ??????* ?? ????? ???????? ???? ???? ?? ?????????

Het hardste koningsdagfestival van Noord-Holland keert terug in 2019 op de Balkenhaven nabij Amsterdam. En hoe! Voor de derde editie gaat Royaal Kabaal terug naar het oorspronkelijke koningsdag gevoel: gratis entree, top artiesten en heel veel gezelligheid!  Met trots presenteert Royaal Kabaal het enigste hardere stijlen koningsdagfestival met GRATIS ENTREE. 

? ????????? ???????
Om verzekerd te zijn van een ticket werken we met een guarantee ticket systeem. Koop 4 tokens en een WC bandje (ter waarde van €16 ex fee) in de voorverkoop en je krijgt gratis toegang tot het festival van 13:00 tot 23:00. De eerste 4 bier of wijntjes heb je dus al direct in de pocket bij entree van het festival. 

?  ???????? + ????? (??+? ??? ?????)
Het event duurt 11 + 6 uur lang in de vorm van een indoor & outdoor festival + after. Vanaf 13:00 tot 23:00 is het festivalterrein bestaande uit 1 outdoor stage en 2 indoor stages open. Na 23:00 zal het feest zich indoor voortzetten in de vorm van een dikke after

Ben je dus na 23:00 nog niet uitgefeest en wil je door tot 06:00 in de ochtend? Koop dan een guarantee combi ticket voor €26,00 ex presale fee! Hiermee ben je ook verzekerd van entree op de after. Koningsdag valt dit jaar op een zaterdag dus iedereen is de volgende dag vrij!

? ???? & ????????? ????????
Naast de gratis entree pakt de organisatie ook uit op het gebied van line-up. Op de Royaal Kabaal stage vind je o.a. Warface, D-Sturb, E-Force, Delete &  Rebelion. BKJN is uitgenodigd om de hardcore stage te hosten. BKJN brengt een ram volle line-up waarop artiesten zoals Partyraiser, Dr. Peacock, Cryogenic, DRS en vele andere te vinden zijn.

Voor de Freestyle stage is Darkraver de aangewezen persoon om samen met zijn vrienden zoals Outsiders, Bass-D & Dr. Rude de freestyle op zijn kop te zetten!

?? ????????? ????-?? (?-?)

? ROYAAL KABAAL STAGE
D-Sturb
Delete 
Dopex
E-Force
Krowdexx
Luminite
Malice
N-Vitral
Ncrypta
Neroz
Physika
Rebelion
Rejecta
The Viper
Warface
MC Democian

? BKJN HARDCORE STAGE
Chaotic Hostility
Cryogenic vs Angernoizer 
Dr. Peacock 
DRS 
€LIT€ Live
Hard Effectz 
La Ravage 
Mr. Ivex
Partyraiser
Super Trash Bros. Live 
System Overload 
Mc No-iD

? DARKRAVER FREESTYLE STAGE
Bass-D
Darcon Inc.
Dr Rude
Genius
Nowaxx
Outsiders
Ruffian
The Darkraver
MC Ruffian

? ???????????? ????? ?? ??????? ??:?? & ???-???????????
De guarantee tickets zijn te koop vanaf 12 januari om 12:00 via www.royaalkabaal.nl. Deze guarantee tickets kosten slechts €16 ex fee en zijn inwisselbaar voor 4 tokens en een WC bandje bij het event. Wil je absoluut zeker zijn van een ticket? We verwachten een enorme run op de tickets!

? ??? ???????
Wil jij royaal genieten als een koning dan hebben we de perfecte oplossing! Iedere stage heeft zijn eigen VIP-deck. Daarnaast kom je naar binnen via een aparte VIP ingang en heeft de mainstage zijn eigen VIP toilet. Tickets zijn online beschikbaar voor slechts €36 ex fee. Ook deze tickets zijn in te ruilen tegen 4 tokens en een WC bandje.

? ?????????
Met koningsdag wil je natuurlijk een biertje of wijntje drinken. Dat kan als je met het openbaar vervoer reist. Speciaal op Koningsdag rijdt er tussen Amsterdam Sloterdijk en Zaandam Station gedurende de hele dag een aantal pendelbussen. Retourtickets zijn slechts €6 ex fee en zijn online te koop.

? ???????? ????????
De minimale leeftijd is 18+. ID verplicht.

Line-up

Handige links

Prijs v.a. €17,56
Boek nu

Follow the Beat & Royaal Kabaal Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Royaal Kabaal Festival. Dat op 27 april 2019 in Balkenhaven te Zaandam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven