web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
08 Jun

< Reurpop

08 juni t/m 10 juni 2018

van 21:30 tot 22:30 Al geweest

Reurpop
Festival (outdoor)
ABBA Fever, Bart Juwett, Bas Vol Gas & Domi Bling, Beatz Freq, Callahan Clearwater Revival, Collin Hoeve, Crystal Dream, DJ Bacchie, DJ Ronny, DJ Tim Little, Danny Froger, Dansado & De Feestneger, De Berkelzangers, De Palomas …
Geen dresscode

Reurpop is een driedaags festival dat plaats vindt in Ruurlo, een dorp in de Achterhoek. De oprichting had zijn oorsprong op een warme zondagmiddag in augustus 2007, toen jongerenvereniging Jong Gelre Ruurlo een ‘levend tafelvoetbal toernooi’ organiseerde. De vereniging vond namelijk dat het tijd werd om in Ruurlo meer leven in de brouwerij te brengen. Vele jongeren meldden zich aan, veelal verenigd in diverse vriendengroepen variërend in een leeftijd van 16 t/m 35 jaar. Het toernooi werd een daverend succes. Naast het sportieve gedeelte was er ruimte voor een gezellig samenzijn onder het genot van muziek en een drankje. De middag werd door diverse deelnemers geëvalueerd en iedereen was het erover eens: de middag was meer dan geslaagd. Besloten werd om samen met diverse vriendengroepen een feest te organiseren, een feest voor jong en oud.

Tijdens de officiële oprichting in 2007 stelde de organisatie zich een aantal doelstellingen, doelstellingen waar het festival aan moest voldoen. Deze doelstellingen waren: gezelligheid, diversiteit, saamhorigheid, originaliteit, laagdrempeligheid en kwaliteit. Tot op de dag van vandaag zijn dit nog steeds de belangrijkste kernwaarden van het festival. In het eerste jaar lag de focus voornamelijk op muziek. Tegenwoordig is daar spektakel en theater aan toegevoegd. 

Enkele bekende artiesten die het festival de afgelopen jaren hebben opgeluisterd zijn: Miss Montreal, Gerard Ekdom, Kensington en Jett Rebel. Ook regionaal talent krijgt veelvuldig de kans om de kwaliteiten te tonen. Het festival wordt georganiseerd door stichting ‘De Vrienden van Reurle’. De complete organisatie bestaat uit vrijwilligers die zich allen belangeloos inzetten. In totaal wordt Reurpop mogelijk gemaakt door ruim 450 vrijwilligers en 250 sponsoren. Zonder deze vrijwilligers en sponsoren is het niet mogelijk om het festival te organiseren. Dit jaar vindt het festival plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018. 

Line-up

  • ABBA Fever
  • Bart Juwett
  • Bas Vol Gas & Domi Bling
  • Beatz Freq
  • Callahan Clearwater Revival
  • Collin Hoeve
  • Crystal Dream
  • Danny Froger
  • Dansado & De Feestneger
  • De Berkelzangers

Handige links

Prijs v.a. €17,50
Boek nu

Follow the Beat & Reurpop

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Reurpop. Dat op 08 juni 2018 in Reurpop festivalterrein te Ruurlo gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven