web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
26 Apr

< Oranjekoorts Koningsnacht

26 april 2018

van 20:00 tot 01:30 Al geweest

Oranjekoorts Koningsnacht
Festival (outdoor)
1 muziek stages
4.000 bezoekers (per dag)
minimale leeftijd = Geen
Barry Badpak, Bartje Biertje, Brainpower, De Delftsche Helden, Johnny Gold, Mr. Belt & Wezol, Winnaar Dj Contest …
Oranje!

Het gezelligste Koningsnachtfeest van Nederland strijkt voor de vierde keer neer op de Markt in Delft. Met een nieuw thema, nieuwe artiesten en een nieuw (kroeg)podium. Er is een avondvullend muziekprogramma voor alle leeftijden, een nieuwe terreinindeling, een speciaal vriendenterras en nog veel meer. Verwacht een avond volop entertainment, bekende hits en gezelligheid met al je vrienden om je heen. De beste meezingers komen voorbij en wij zorgen voor kilo's confetti, zodat deze Koningsnacht voor jou onvergetelijk gaat worden. 

Thema: De Kroegeditie
De Markt wordt dit jaar omgetoverd tot de grootste openluchtkroeg van Nederland. Hoe gaan we dat doen? Een kleine tip van de sluier:
✔  Kroegpodium? Check.
✔  Pianobar? Check.
✔ De langste polonaise ooit? Check.
✔ Gevarieerd muziekprogramma & kroegmuziek? Check.
✔  De grootste pubquiz van Nederland? Check.
✔  Feestkwartiertjes? Superdubbelcheck.
✔  Meters bier, kilo’s confetti, verse bitterballen: check, check, check.

Info & tickets: www.oranjekoortsfestival.nl 

♛ PROGRAMMA
⋆ T.B.A.
⋆ T.B.A.
⋆ T.B.A.
⋆ T.B.A.
⋆ T.B.A.
⋆ T.B.A.
⋆ T.B.A.
⋆ T.B.A.

♛ TICKETS 
Er zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar: de snelle beslissers kopen een vroegevogelticket (€12,50), de iets minder snelle beslissers een normaal ticket (€15,00) en de late beslissers een latebeslisserticket (€17,50). Daarnaast kan je een groepsticket bestellen voor zes personen, kan je een entreeticket bestellen inclusief Oranjekoorts Kroegdiner voorafgaand aan Oranjekoorts en is er dit jaar de mogelijkheid om een tafel te reserveren op het vriendenterras. Bestel jouw kaarten via: www.oranjekoortsfestival.nl 

Oranjekoorts Koningsnacht is een evenement van De Burgemeesters.

Line-up

  • Barry Badpak
  • Bartje Biertje
  • Brainpower
  • De Delftsche Helden
  • Johnny Gold
  • Mr. Belt & Wezol
  • Winnaar Dj Contest

Handige links

Prijs v.a. €19
Boek nu

FTB & Oranjekoorts Koningsnacht

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Oranjekoorts Koningsnacht. Dat op 26 april 2018 in Delft centrum te Delft gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven