web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
12 Nov

< Oosterfout Festival

12 november 2021

van 18:00 tot 23:59

Oosterfout Festival
Festival (outdoor)
Minimale leeftijd = 18
dresscode = beestachtig

OosterFout Festival en Oosterhout LIVE verplaatsen naar 11 en 12 november 2021.
Net als jullie balen wij enorm dat we in 2020 de zomer niet samen in kunnen luiden, maar wat zijn we dankbaar voor jullie lieve woorden en steun. Iedereen die van begin af aan roept dat we van 2021 het beste feest ooit gaan maken, mensen die het hebben over het doneren van de kaartjes, noem het maar op. JULLIE ZIJN DE BESTE! #oosterhoutvoorelkaar!

De kaartjes voor OosterFout Festival en Oosterhout Live 2020 blijven gewoon geldig voor 2021. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het bewaren van je kaartje!#saveyourticket #bewaarjekaartje 

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Oosterfout Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Oosterfout Festival. Dat op 12 november 2021 in Lukwelpark te Oosterhout gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina‚Äôs te volgen!

Alternatieven