web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
10 Oct

< Mondriaan Jazz Festival

10 oktober 2020

van 03:00 tot 14:30

Mondriaan Jazz Festival 2020
Festival (indoor)
minimale leeftijd = 18
geen dresscode

De 4e editie van het Haagse Mondriaan Jazz Festival vindt plaats in het PAARD en in Het Koorenhuis op zaterdag 10 oktober 2020 - met een speciaal openingsconcert op vrijdag 9 oktober en met een aantal door-de-weekse concerten & workshops in de kleurrijke wijken van Den Haag. 

Mondriaan Jazz is een vooruitstrevend festival met een cutting-edge tintje en een hedendaagse line-up waar de toekomst van de (jazz) muziek in al zijn vormen en maten scherp in de gaten wordt gehouden. Mondriaan Jazz is een ontdekkingsreis waarbij unieke samenwerkingen tot stand komen, internationale debuten plaatsvinden en bijzondere nieuwe groepen gecureerd worden. 

Eerste namen worden in April bekendgemaakt!

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

FTB & Mondriaan Jazz Festival

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Mondriaan Jazz Festival. Dat op 10 oktober 2020 in Paard van Troje te Den Haag gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven