web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
15 May

< Live on the Beach #3

15 mei 2022

van 15:00 tot 22:00 Al geweest

Live on the Beach #3 2022
Concert
1 muziek stages
Minimale leeftijd = 18
Danny Vera, Krezip, Nielson …
geen dresscode

KREZIP en Danny Vera geven op zondag 15 mei 2022 een groot concert op het strand van Scheveningen. 

Na een succesvolle comeback met een optreden Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome heeft de Krezip de smaak te pakken. De band heeft het zo naar haar zin op het podium en de reacties van het publiek zijn zo hartverwarmend, dat de bandleden hebben besloten om de zomer af te sluiten met een groot concert op het strand van Scheveningen. “We zijn nog steeds high van onze shows in de Ziggo Dome en kunnen dus niet wachten om weer te spelen in 2022”, aldus Jacqueline Govaert. “We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te sluiten met een bijzonder strandconcert LIVE on the BEACH. Het is een prachtige locatie en samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera kan het alleen maar een hele bijzondere avond worden!”

DANNY VERA begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7 (nu op Veronica). Dankzij de Megahit Roller Coaster is hij een absolute ster geworden. In december 2020 werd dit nummer zelfs de nummer één van de Top 2000. De sympathieke zanger heeft een goede live reputatie en is geliefd bij velen. Overal waar Danny Vera komt spelen zijn de zalen dan ook uitverkocht. Eerder deze dag kun je ook nog van o.a. Nielson genieten op het podium van LIVE on the BEACH.

Blok zondag 15 mei 2022 in je agenda, want bij deze dag moet je zijn!

Handige links

Prijs v.a. €49
Boek nu

Follow the Beat & Live on the Beach #3

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Live on the Beach #3. Dat op 15 mei 2022 in Scheveningen strand te Scheveningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven