web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
14 May

< Live on the Beach #2

14 mei 2022

van 14:30 tot 23:00 Al geweest

Live on the Beach #2 2022
Concert
1 muziek stages
Minimale leeftijd = 18
De Staat, Kensington …
geen dresscode

Kensington en De Staat geven op zaterdag 14 mei 2022 een uniek strandconcert op het strand van Scheveningen.

Sinds 2012 werkt Kensington keihard aan een meer dan glansrijke carrière. Kensington is simpelweg te groot voor Nederland want welke andere, nog relatief jonge, band verkocht de Johan Cruijff Arena gemakkelijk uit? Juist, dat is Kensington! Maar denk niet dat de mannen op hun lauweren rusten na al het, overigens meer dan terechte, succes. Ze zijn altijd hongerig en willen altijd beter en meer. "We kunnen niet wachten om weer te spelen! Hoe mooi is het om aan het eind van een warme zomerdag met z’n allen helemaal los te gaan?" aldus Kensington gitarist Casper Starreveld. Hoog tijd dus om het strand van Scheveningen eens stevig op zijn grondvesten te laten schudden!

De heren van De Staat gaan al tien jaar mee en weten al tien jaar te verrassen. De band heeft een ijzersterke sound en live weten ze meer dan overtuigend te spelen. Ze deden al een Europese tour en speelden begin 2017 hun grootste Nederlandse clubshow in een uitverkochte AFAS Live. Later dit jaar staan ze weer met een eigen show in Ahoy! Blijven vernieuwen en jezelf opnieuw uitvinden is iets wat hoog in het vaandel staat. Zoals zanger Torre al eens zei: "Ik zou het kut vinden als we over vijf jaar nog steeds hetzelfde doen." Dat ze dit live meenemen, werd al duidelijk toen de single ‘Witch Doctor’ tot leven kwam. Eerder deze dag kun je ook nog van The Indien genieten op het podium van LIVE on the BEACH.

Maak je op voor een zaterdag die je niet snel zult vergeten… Beleef met je voeten in het zand, zon aan de hemel en biertje in de hand een spectaculair strandconcert van KENSINGTON en DE STAAT!

Handige links

Prijs v.a. €51,50
Boek nu

Follow the Beat & Live on the Beach #2

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Live on the Beach #2. Dat op 14 mei 2022 in Scheveningen strand te Scheveningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven