web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
25 Jul

< Landjuweel

25 juli t/m 30 juli 2018

van 16:00 tot 01:59 Al geweest

Landjuweel
Festival (outdoor)
geen dresscode

Ruigoord bestaat dit jaar 45 jaar als culturele vrijhaven! En zoals ieder jaar rollen wij met een groot gezelschap onze steen de berg op ten einde ons jaarlijkse sprookje voort te zetten. Met vereende krachten en de magie van Landjuweel in onze gedachten, trotseren wij de zwaartekracht.

Zoals de meesten hebben meegemaakt of in de krant gelezen, werd het afgelopen jaar de uitdaging om ons favoriete festival op onze eigen manier mogelijk te maken nog een stukje groter. Door de autoriteiten werd er met een vergrootglas naar het dorp gekeken en onze eigenzinnigheid werd flink op de proef gesteld. Na wat turbulentie zijn we hier wijzer uitgekomen en hebben we gezamenlijk keuzes gemaakt ten behoeve van het voortbestaan van Ruigoord. 

Er worden op dit moment gesprekken gevoerd met de gemeente en de haven over hoe we ons festival het beste kunnen inrichten omtrent zaken als kamperen, parkeren en veiligheid. Net als de ballonnen in de nok van de kerk hangt alles nog in de lucht. Tegenwind doet onze vlieger stijgen, en we hebben er alle vertrouwen dat de praktische zaken ter zijner tijd op hun plek zullen vallen. De onderhandelingen zijn in goede handen, en de gemeente heeft ondanks alle complottheorieën het beste met ons voor.

Dus lieve vrienden, zing je mooiste lied, mantra, of toverspreuk het universum in en sluit ons aller Ruigoord in je hart. Met ons Magies Netwerk van gelijke zielen beschermen wij het almachtige Kosmies Lek! 
Samen vieren wij ons bestaan en brengen het Landjuweel wederom naar een hoogtepunt. Laat je fantasie tot verbeelding spreken, we geven onze creativiteit de vrije loop. Het festival is misschien afgehekt, maar de poort van onze ziel blijft altijd open.

✭✭✭BEELDENROUTE✭✭✭

Op zaterdagavond vindt de Beeldenroute plaats, een grote parade over het festival waarin iedereen de gelegenheid krijgt zijn of haar creativiteit te tonen. Wij nodigen iedereen uit om actief deel te nemen aan de Beeldenroute en iets moois te maken waar iedereen van kan genieten.

✭✭✭PRAKTIES✭✭✭

- Binnenkort meer duidelijkheid over de tickets, kamperen en parkeren
- Ticketprijzen in lijn met vorig jaar
- Kinderen tot 14 jaar mogen nog altijd gratis naar binnen
- Honden niet toegestaan
- Eigen drank niet meer toegestaan op het festivalterrein, beperkt toegestaan op de camping
- Geen glaswerk, ook niet op de camping (let op! Stop je pindakaas, jam, etc. in een plastic potje)

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Prijs v.a. €84,14
Boek nu

Follow the Beat & Landjuweel

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Landjuweel. Dat op 25 juli 2018 in Ruigoord te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven