web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
27 Apr

< Koningsday op straat

27 april 2018

van 14:00 tot 22:00 Al geweest

Koningsday op straat
Festival (outdoor)
Minimale leeftijd = Geen
Oranje!

Geen Koningsdag zonder Cafe Oosterling. Jaar op jaar steevast de hotspot waar Mokum de koning viert. Enzovoorts. Kranig en met een brede glimlach. Op het gemoedelijke Frederiksplein in het hart van de stad kruisbestuiven vrolijk gelijkgestemden met elkaar en gaan de handjes de lucht in. Gratis en voor de gezelligheid.

En gezelligheid is er van het middaguur tot acht uur in de avond, zoals het Amsterdam 2018 betaamt. Een bende van feestvreugdelijke bevriende artiesten, onder aanvoering van Stefano Richetta, staat gemoedelijk de hele middag aan het roer. Het decor: de heldhaftige Amsterdamse binnenstad. Het devies: come as you are. Het recept: dolle pret.

♛ Programma snel online :)

Wees welkom!

Koningsdag op straat 2018
Vrijdag 27 april
12:00 - 20:00
Gratis

Cafe Oosterling
Frederiksplein
Amsterdam 12-20

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Koningsday op straat

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Koningsday op straat. Dat op 27 april 2018 in Frederiksplein te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven