web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
30 Aug

< Hullabaloo Festival

30 augustus t/m 01 september 2019

van 19:00 tot 01:59 Al geweest

Hullabaloo Festival
Festival (outdoor)
4 muziek stages
Minimale leeftijd = 16
BLØF, Craig David, De Jeugd van Tegenwoordig, Di-rect, Donnie, Double Pleasure, Duncan Laurence, Ferreck Dawn, Frenna, GoldFish, HAEVN, Idaly, Jacin Trill, Jonna Fraser …
Geen dresscode

? Hullabaloo - Northbound to music paradise ?

Join us on a trip… Een nieuw meerdaags festival in het Noorden van Nederland is geboren. Ontdek een wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt. Met meer dan 50 nationale én internationale artiesten wordt het Stadspark Groningen op 30 & 31 augustus 2019 omgetoverd tot een muziekparadijs met 4 stages waar jij je kunt verliezen in het avontuur en eventjes kunt ontsnappen aan de realiteit.

Ontdek nieuw talent, maar geniet ook van welbekende artiesten. Hullabaloo is een kleine stad die nooit slaapt: vol avontuur en verrassingen. Ontdek het zelf en eindig jouw zomer met een tweedaagse mini-vakantie in het prachtige Noorden van het land!

? Line-up
Oscar And The Wolf 
Craig David
Robin Schulz
BLØF
Lost Frequencies 

De Jeugd Van Tegenwoordig
DI-RECT
Duncan Laurence 
Frenna & 777band
GoldFish 
HAEVN 
Jonna Fraser + band
Jungle By Night 
Lil Kleine 
MAAN 
Miss Montreal 
Nielson 
RONDÉ 
Ronnie Flex & Deuxperience
Sevn Alias 
Willem

Donnie
DOUBLE PLEASURE
Ferreck Dawn 
Idaly
Jacin Trill
Kevin
Klingande
Martin Jensen
MEROL 
Mia More
Naaz
NAVARONE
Paul Sinha
Postmen
Robert Falcon
Route 94
Snelle
Suzan & Freek
The Dirty Daddies
Winne

? Stages
❁ Mayhem - Main Stage
De grootmacht van het festivalterrein vol met internationale en nationale muzikale favorieten uit allerlei genres. Van akoestische popsterren, tot elektronische alleskunners en alles wat daartussen zit.
 
❁ Hurly-Burly stage — Pure Pop 
Waar de parels van de Nederlandse popmuziek hun levenswerk ten gehore brengen. Omgeven door groen is dit podium de plek waar de kalmte van kleine liedjes ook plots plaats kan maken voor de grote hits van eigen bodem en ver daarbuiten.
 
❁ Brouhaha stage — Crossover 
Brouhaha, de plek waar diversiteit de boventoon voert en waar geen hit teveel zal zijn. Met invloeden uit de hiphop, rhythm&blues én popmuziek vind je hier alles wat de huidige tijdsgeest vraagt. Grenzen vervagen en genres bestaan niet meer. Ohja, de confetti vloeit hier rijkelijk.
 
❁ Fuss stage — Electronic
Hullabaloo is niks zonder een elektronisch hart. De Fuss stage vertegenwoordigt dit genre in de volle breedte. Van pure elektronische muziek voor de doorgewinterde muziekliefhebber tot de grootste elektronische popplaten uit de recente geschiedenis. Dit in combinatie met een tent voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van licht, geluid en video is de Fuss stage een ‘must see’ op het festival.

? Locatie
Hullabaloo Festival vindt plaats in het prachtige Stadspark Groningen. Het mooiste stukje groen zal worden omgetoverd tot een waar muziekparadijs. 

? Tijden
Vrijdag 30 augustus: 17.00 – 00.00 uur.
Zaterdag 31 augustus: 12.00 – 00.00 uur.

? Camping
Pak al je spullen en strijk neer in Hullabaloo Village, de camping van Hullabaloo zodat je niets hoeft te missen. 

De camping is voor alle leeftijden, maar vinden we niet geschikt voor bezoekers onder de 16 jaar. Geopend van vrijdag 30 augustus 12.00 uur t/m zondag 1 september 12.00 uur.

? Leeftijd
Hullabaloo Festival is voor iedereen en dus all ages. Begeleiding door een volwassene voor bezoekers onder de 14 jaar is verplicht. 

?Tickets & info
Meer informatie en de datum start kaartverkoop volgt snel.

Hullabaloo Festival is een concept van 4PM Entertainment & E&A Events.

Handige links

Prijs v.a. €37,50
Boek nu

Follow the Beat & Hullabaloo Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Hullabaloo Festival. Dat op 30 augustus 2019 in Stadspark Groningen te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven