web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
29 Jun

< Hilversum Alive

29 juni t/m 01 juli 2018

van 19:00 tot 22:00 Al geweest

Hilversum Alive
Festival (in- & outdoor)
5 muziek stages
Act on Demand, Amsterdam Funk Plate, Assorted Travellers, Bitter Grounds, Cowboy Bob and Trailer Trash, DJ Marktplein, DJ Maurice, DJ Timmie, DJ op het Keiplein, De Bolle Jan Show, De Gooische Zangers, De Grote Karaoke Show, Dirk Scheele, Diverse Tapeacts …
Geen dresscode

We are back!!!

◎ Allereerst...
Zet jezelf op aanwezig en mis geen (programma)updates! We willen natuurlijk niet dat je per ongeluk iets mist over mogelijke wijzigingen in ons programma.

De 20ste editie van Hilversum Alive wordt beter, spectaculairder, en vetter dan ooit te voren!

◎ Waarom?
Het evenement is niet meer in handen van de ondernemers, maar wordt volledig gedragen door de Stichting Hilversum Alive. Zij verzorgen de podia, de acts, de beveiliging, enzovoort. Daardoor is er meer ruimte voor een betere programmering en kunnen we vijf podia vullen met de beste acts. Zo wordt het voor iedere doelgroep en leeftijd een feest om dit evenement te bezoeken.

◎ Wat kan je zoal verwachten?
Goed aangeklede podia met topartiesten waaronder;

♫ Kerkbrink
Een podium in Parade-achtige sfeer, waar naast muziek, ook ruimte is voor cabaret.

♫ De Kei
Het podium op het Keiplein zal ingericht zijn als bruin café en staat in het teken van Hollandse meezingers. Onder andere verzorgd door de Gooise Zangers.

♫ Stationsplein
Ook dit jaar een line-up zoals je dat gewend bent van het plein. De beste Rock & Alternative of the city!

♫ Marktplein
Op het mooie nieuwe marktplein is ruimte om te dansen en dus ruimte voor spektakel. Hier zal de coverband Sonny’s Inc. in ieder geval het podium overnemen!

♫ Groest
Dit podium zal in het teken staan van de jeugd. Zij kunnen helemaal los gaan bij het, bij hen zeer bekende, Vunzige Deuntjes!

◎ Naast deze superprogrammering valt er ook overdag genoeg te beleven!

Op de Groest wordt bijvoorbeeld gezorgd voor gezellige animatie voor de kleinere Alive-kids. En ook op de de ‘s-Gravelandseweg en Schoutenstraat is voor jong en oud genoeg te beleven. Of je nu houdt van poffertjes, paling of echte patat, misschien wel parfum of pedicure, een echte kleinkunst- of cultuurvreter bent, staande ovaties geeft voor stand-up, genoeg karakter hebt voor een karikatuur of wil zien waar de (oude) ambachten je nu eigenlijk brachten... Bezoek de Alive Parade!

De gemeente en Stadsfonds Hilversum omarmen Hilversum Alive, maar met alleen de bijdrage van hen redden we het niet. We hebben vrienden nodig!

Met jouw hulp gaan we er in 2018 ook weer een fantastisch weekend van maken! Kijk op www.hilversumalive.nl hoe ook jij jouw steentje kan bijdragen

Line-up

  • Act on Demand
  • Amsterdam Funk Plate
  • Assorted Travellers
  • Bitter Grounds
  • Cowboy Bob and Trailer Trash
  • De Bolle Jan Show
  • De Gooische Zangers
  • De Grote Karaoke Show
  • Dirk Scheele
  • Diverse Tapeacts

Handige links

Follow the Beat & Hilversum Alive

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Hilversum Alive. Dat op 29 juni 2018 in Hilversum centrum te Hilversum gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven