web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
07 Apr

< Heartland Festival

07 april 2018

van 17:30 tot 01:30 Al geweest

Heartland Festival
Festival (indoor)
ANDREW COMBS, BLITZEN TRAPPER, Baptiste W. Hamon, KITCHENETTE, SECRET SISTERS, TANGARINE, THE OLD DITCH RIVERHOPPERS, THE YAWPERS, TWAIN, The Dawn Brothers, The Grand East, Tim Knol, WINK BURCHAM …
Geen

Ook in 2018 laten we de koe weer loeien: Heartland is terug en wel op 7 april. We zijn alweer toe aan editie nummer vijf van ons festival dat zich richt op alle muziek die raakvlakken heeft met roots. Zo kan je dus op Heartland genieten van blues, americana, bluegrass en country maar kan het ook zo maar zijn dat je een soulzanger door ons pand ziet lopen.

Inmiddels kunnen we ook rustig stellen dat er nog een andere reden is om naar Heartland te gaan en dat is de gemoedelijke sfeer. Zo zit je bewonderend naar een band te kijken en enkele minuten later sta je naast de drummer te wachten op een hamburger van de barbecue. Een festival waar zowel artiesten als bezoekers zich thuis voelen en er samen een mooie dag van maken, het muzikale equivalent van noaberschap.

Voor de vroege beslissers is er weer een beperkt beschikbare “early cow”, nu te bestellen! En de eerste artiest van de 2018 editie is ook bekend: Tim Knol! Over Tim wijden we hieronder verder uit.

We hopen je ook in 2018 weer te zien. Welcome To Hengelo, Welcome to Heartland!

Line-up

  • ANDREW COMBS
  • Baptiste W. Hamon
  • BLITZEN TRAPPER
  • KITCHENETTE
  • SECRET SISTERS
  • TANGARINE
  • The Dawn Brothers
  • The Grand East
  • THE OLD DITCH RIVERHOPPERS
  • THE YAWPERS

Handige links

Prijs v.a. €25
Boek nu

Follow the Beat & Heartland Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Heartland Festival. Dat op 07 april 2018 in Metropool (H) te Hengelo gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven