Happy Feelings - Patronaat cover

Happy Feelings – Patronaat

Datum

Omschrijving

Haarlem are you ready? Happy Feelings is terug bij Patronaat confetti, DJโ€™s en gezelligheid! ๐ŸŽถ Zet 18 november daarom in je agenda want het belooft een onvergetelijke avond te worden vol met confetti, de beste DJโ€™s en gezelligheid! ๐Ÿ’ƒ Neem je vrienden mee en je beste outfit en dan zien we jullie bij Patronaat! ๐ŸŽ‰

Festival type

EDM
00's
90's
Classics
House
Disco
Hiphop
Hits

Locatie

Patronaat, Haarlem
Zijlsingel 2, 2013 DN

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Patronaat

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Patronaat. Dat op 18 november 2023 in Patronaat te Haarlem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register