Happy Feelings - Graanfabriek (geannuleerd) cover

Happy Feelings – Graanfabriek (geannuleerd)

Datum

Omschrijving

Are you ready?! ๐Ÿ”ฅ Om alvast op te warmen voor Oud & Nieuw warmen we jullie alvast op met een voorproefje, en wat voor รฉรฉn! ๐Ÿ‘€ De eerste confetti van Oud & Nieuw zal 29 december de lucht in vliegen in Groningen bij de welbekende Graanfabriek! ๐ŸŽ† Het belooft een te gekke editie te worden waar uiteraard de beste DJ's je los laten gaan op Disco en House platen ๐ŸŽถ

Festival type

00's
90's
Classics
Disco
Hiphop
Hits
House
EDM

Locatie

Graanfabriek, Groningen
Helsinkistraat 6, 9723 BD

Max. bezoekers

700

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Graanfabriek (geannuleerd)

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Graanfabriek (geannuleerd). Dat op 29 december 2023 in Graanfabriek te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register