web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
14 Aug

< Happy Feelings Festival - Winterswijk

14 augustus 2021

van 13:00 tot 23:00 Al geweest

Happy Feelings Festival - Winterswijk
Festival (outdoor)
Minimale leeftijd = 18
geen dresscode

Na Corona komt Confetti!!! πŸŽ‰ Na een bizar jaar waar maar geen einde aan (lijkt) leek te komen, durven wij nu toch weer met een positieve blik naar de toekomst te kijken. Onlangs kondigde het kabinet 1 juli als streefdatum aan om weer evenementen te laten plaatsvinden. Reden genoeg voor ons om vol goede moed weer aan de slag te gaan!! Daarom organiseren wij op 14 augustus bij onze goede vrienden van Beachclub MEER het allereerste π‡πšπ©π©π² π…πžπžπ₯𝐒𝐧𝐠𝐬 π…πžπ¬π­π’π―πšπ₯ in het Oosten van het land! !πŸŽ‰

We hebben iedereen ontzettend gemist (we hopen jullie ons ook een beetje). Daarom gaan we met deze editie dit lange gemis dubbel en dwars goed maken. Verwacht de vrolijkste en gekke acts. De lekkerste house & discobangers en de allergezelligste DJ's van Nederland!! Wij brengen jullie een overvloed aan confetti, ballonnen en vrolijke mensen!!😁 En om het feest helemaal compleet te maken hebben gaan we het niet alleen doen, maar met deze twee geweldige partijen als hostings - om ervoor te zorgen dat een ieder in zijn of haar wensen wordt voorzien!!

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Happy Feelings Festival - Winterswijk

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings Festival - Winterswijk. Dat op 14 augustus 2021 in Beachclub MEER te Winterswijk gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven