Happy Feelings - ADE by day cover

Happy Feelings – ADE by day

Datum

Omschrijving

Als wij aan oktober denken, dan denken we aan ADE: een van de grootste dance-muziekfestivals ter wereld én dat ook nog eens van eigen bodem. Natuurlijk zal Happy Feelings de kans niet onbenut laten een mega vrolijke editie toe te voegen aan hun agenda. Op 21 oktober staan wij daarom met een ADE By Day Special bij IJland en zullen we jullie voorzien van de beste house, disco en classics

Festival type

House
Disco
Classics
Hits

Locatie

IJland, Amsterdam
Tt. Vasumweg 171, 1033 SG

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - ADE by day

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – ADE by day. Dat op 21 oktober 2023 in IJland te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register