web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
12 Dec

< Grotesque Indoor Festival

12 december 2020

van 15:00 tot 01:00

Grotesque Indoor Festival 2020
Festival (indoor)
3 muziek stages
minimale leeftijd = 18
Artento Divini, Cor Forman, DJ Jean, Daniel Wanrooy, Des Santos, FAUSTO, Giuseppe Ottaviani, Housequake, Johan Gielen, Marco V, Mark Sherry, Misja Helsloot, Proteus, Renji …
geen dresscode

Nog geen maand geleden vond in de Maassilo het Grotesque Indoor Festival plaats. Wederom een waanzinnig festijn waarin de organisatie heeft laten zien waarom het al jaren de prestigieuze titel ‘beste indoor festival’ draagt. Lang tijd om na te genieten is er echter niet, want het vizier staat alweer gericht op de editie van 2020. Op zaterdag 12 december daalt het circus van Grotesque weer neer in Rotterdam. Het thema van 2020; Wild Wild West! Zet ‘m in je agenda.

Het tienjarig jubileum van Grotesque kreeg extra kleur dankzij het Flower Power thema. Nog niet eerder deed het publiek en masse zijn best om het festival in te kleuren. Overal zag je vrolijke brillen, pruiken of kleding, gerelateerd aan het thema. Een groot succes dus. De leuke reacties van het publiek hebben echt een heel fijn signaal afgegeven. Overal heerste zo’n een enthousiaste sfeer, zoals deze in december hoort te zijn! Dat geeft vertrouwen voor de editie van 2020. Bestaat de kans dat het er nog wilder aan toe zal gaan, getuige het Wild Wild West thema.

Voor het komende jaar zullen een aantal dingen dan ook anders gaan. Het belangrijkste is dat het Festival in 2020 weer overdag gehouden wordt. Via polls op de socials van Grotesque heeft het publiek overtuigend laten weten dat ze graag weer overdag feesten. Het is overigens niet voor het eerst dat het Grotesque Indoor Festival overdag zal plaatsvinden. Er is in 2015 al een succesvolle editie overdag geweest. Het festival begint dus om 15:00 uur en duurt tot 01.00 uur ’s nachts. 

Line-up

Handige links

FTB & Grotesque Indoor Festival

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Grotesque Indoor Festival. Dat op 12 december 2020 in Maassilo te Rotterdam gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven