web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
30 Oct

< Ghosttown

30 oktober 2021

van 22:00 tot 06:00

Ghosttown 2021
Festival (indoor)
3 muziek stages
Minimale leeftijd = 18
geen dresscode

UPDATE: Ghosttown verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021

We schrijven 1992. De hardcorescene staat nog in de kinderschoenen. Dance 2 Eden heeft nét zijn derde rave achter de rug en de vierde staat alweer in de planning: het eerste hardcoreevent in de geschiedenis van de Central Studios. In de line-up o.a. The Dreamteam (dat op dat moment nog uit de 3 leden Buzz Fuzz, The Prophet en Dano bestaat), Gizmo, Petrov en Rob.

Fast forward naar 2020. Achtentwintig jaar en vele tientallen raves later krijgt Central Studios helaas een nieuwe bestemming. Na de geplande verbouwing zal er geen plaats meer zijn voor raves. Met pijn in ons hart kondigen we dan ook het allerlaatste hardcoreevent aan dat ooit nog in de Central Studios zal plaatsvinden.

Op zaterdag 14 november 2020 zullen we waardig afscheid nemen van de Central Studios, dat naast legendarische locaties als De Vechtsebanen, De Energiehal en de Sporthallen Zuid geldt als één van de plekken waar de hardcorescene groot is geworden. Uiteraard gaan we er uit in stijl en met een knal waar nog lang over nagepraat zal worden! Nog één allerlaatste keer gaan we los in deze meer dan legendarische locatie met een moddervette editie van Ghosttown: The Final Central Studios Edition!!

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Prijs v.a. €27,50
Boek nu

Follow the Beat & Ghosttown

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Ghosttown. Dat op 30 oktober 2021 in Central Studios te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven