web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
26 Nov

< Free Your Mind x NZ

26 november 2022

van 13:00 tot 00:30 Al geweest

Free Your Mind x NZ 2022
Festival (in- & outdoor)
2 muziek stages
4.500 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = 18
Bart Skils, Benny Rodrigues, DYEN, I Hate Models, KIKI SOLVEJ, Luigi Madonna, Nastia, Noneoftheabove, Reinier Zonneveld, Theodor Nabuurs, Trym, ØTTA …
geen dresscode

Groot nieuws! Lieve bezoekers van Nazomeren festival! Nazomeren Festival gaat vernieuwen; de laatste editie in samenwerking met Free Your Mind vindt op 26 november plaats in Martini Plaza te Groningen.
Oef..dat is best even schrikken, dat begrijpen we, maar het is echt waar: helaas moeten we mededelen dat Nazomeren Festival in de zomer van 2022 niet meer door zal gaan als buitenfestival. Na 8 jaar met onwijs veel liefde en passie het festival georganiseerd te hebben en twee ontzettend zware coronajaren gehad te hebben, zal Nazomeren Festival stoppen en vernieuwd worden. Dit heeft onder andere te maken met het wegvallen van de vorige locatie. Er komt een nieuw festival onder een nieuwe naam en dit festival is vooral gericht op house en techno.

Gelukkig is er ook goed nieuws! Heel goed nieuws zelfs! Om alvast een voorproefje van het nieuwe festival te bieden, wordt op 26 november in samenwerking met Free Your Mind een allerlaatste Nazomeren x Free Your Mind festival bij Martiniplaza in Groningen georganiseerd. Dit festival zal zowel overdag, als ’s nachts en zowel binnen als buiten plaatsvinden. Tijdens dit officiële afscheid zal het kenmerkende diverse geluid van Nazomeren geprogrammeerd worden met als absolute kers op de taart een stagehosting van Free Your Mind met een van de headliners van Free Your Mind Festival 2022! 🙂

Hoe nu verder? Alle kaartkopers van Nazomeren Festival ontvangen na het weekend een e-mail met daarin uitgelegd hoe een refund aangevraagd kan worden. We begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk zijn of haar geld terug wil, dus zorg dat de kaartkoper de refundprocedure tijdig doorloopt. Wil jij graag naar Nazomeren x Free Your Mind Festival? Kaartkopers kunnen er ook voor kiezen om hun al aangeschafte ticket in te ruilen voor een ticket voor Nazomeren x Free Your Mind Festival. In het geval van een combiticket wordt jouw ticket geldig voor twee personen. Hier hoef je niets voor te doen. Ook daarover meer in de e-mail die jullie na het weekend van ons ontvangen.
Hoe komt Nazomeren X Free Your Mind Festival er uit te zien? Op 26 november zal Martini Plaza omgetoverd worden tot een in- en outdoor festivalparadijs met drie verschillende zalen en oa. Free Your Mind als stagehost. Meer informatie over het programma volgt snel, maar we kunnen wel alvast verklappen dat een van de headliners van Free Your Mind Festival 2022 bij ons staat. Pre-registreer via onderstaande link om op de hoogte te blijven van de line-up en start kaartverkoop.

Line-up

Handige links

Follow the Beat & Free Your Mind x NZ

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Free Your Mind x NZ. Dat op 26 november 2022 in MartiniPlaza te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven