web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
26 Apr

< Deventer Koningsfestival (nacht)

26 april t/m 28 april 2019

van 23:00 tot 06:00 Al geweest

Deventer Koningsfestival (nacht)
Festival (outdoor)
1 muziek stages
10.000 bezoekers (per dag)
Frenna, Giocatori, Vunzige Deuntjes Soundsystem …
Oranje!

Op 26 en 27 april 2019 vindt de derde editie van het Deventer Koningsfestival plaats op het Havenkwartier Deventer!

Het tweedaagse festival begint op Koningsnacht (vrijdag 26 april), met een uitgebreid dance programma. Headliner is niemand minder dan FRENNA. Support bestaat deze avond uit Vunzige Deuntjes Soundsystem en de heren van Giocatori. Uiteraard is er ook weer een dikke afterparty in de binnenstad, maar daar later meer over.

Koningsdag (zaterdag 27 april) is GRATIS toegankelijk voor jong en oud! Verwacht fijne muziek, lekker eten en een heleboel gezelligheid. Je kan je alvast aanmelden op het Facebook evenement van 27 april:

Door het succes van de tweede editie van het Koningsfestival met ruim 10.000 bezoekers, hebben we gekozen voor een ruimere opzet van het festival en wordt er op het Havenkwartier een grote tent geplaatst!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ LINE-UP ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ϟ GROTE TENT ϟ

Overdekt hoofdpodium op het Havenplein.

♫ - LIVE: ??????

♫ - VUNZIGE DEUNTJES SOUNDSYSTEM

♫ - GIOCATORI

ϟ AFTERPARTY ϟ

♫ - volgt nog

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ENTREE ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

???????:

EARLY BIRD €9,95
REGULAR TICKET €12,50
DOOR SALE €15,- 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ INFO ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Het Deventer Koningsfestival is een initiatief van het Deventer Stadsfestival en wordt georganiseerd door: Fooddock en EndeBrug.

Handige links

Follow the Beat & Deventer Koningsfestival (nacht)

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Deventer Koningsfestival (nacht). Dat op 26 april 2019 in Havenplein te Deventer gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven