web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
08 Sep

< De Nacht van de Kaap

08 september 2018

van 19:00 tot 06:00 Al geweest

De Nacht van de Kaap
Festival (outdoor)
Minimale leeftijd = 18
Geen dresscode

NACHT VAN DE KAAP - 8 september 2018 - Katendrecht, Rotterdam
(minimale leeftijd 18 jaar)

Op zaterdag 8 september 2018 vind het gezelligste festival van Rotterdam weer plaats in Katendrecht. De historische en legendarische tijden van de Kaap als zeemanskwartier en uitgaansgebied komt weer tot leven tijdens De Nacht van de Kaap!

Op het Deliplein, Theater Walhalla en de omringende cafés is er weer live-muziek en theater met de sfeer van weleer en een hedendaagse attitude. Zing mee met de Ode of dans tot diep in de Nacht op funky tunes! 

En niet alleen de locaties herinneren aan de vervlogen tijden, vele bezoekers dompelen zich onder in de Nacht als ruwe zeebonk, piraat of gevaarlijke chameuses... Laat je inspireren! 

KAARTEN 

Kaapse Kerstkaarten €17,50 (excl fee) - Beperkt aantal beschikbaar
Reguliere kaarten €25,00 (excl fee)
Reguliere groepskaarten €22,50 (excl fee)
(min. 10 personen)

PROGRAMMA
Nog niet bekend 

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & De Nacht van de Kaap

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder De Nacht van de Kaap. Dat op 08 september 2018 in Deliplein te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven