web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
27 Oct

< Dagvlinder Festival

27 oktober 2018

van 16:00 tot 01:59 Al geweest

Dagvlinder Festival
Festival (indoor)
2 muziek stages
Minimale leeftijd = 18
Chris Rox, Darius Syrossian, Erick E, Flashmob, Funkerman, Goodlife, Jasper Clash, Joey Daniel, Josh Butler, Karim Soliman, Kim Kaos, La Fuente, MC Patrick Brown, MC Roga …
Geen dresscode

Zaterdag 27 oktober: uniek indoor dagfestival in Rotterdam!

Rotterdam is wakker, onze Havenstad is door elkaar geschud… een nieuw idee werd een concept en dit mondde uit in een initiatief: Het Dagvlinder Indoor Festival! Op zaterdag 27 oktober zal dit indoor dag festival huisvesten vanaf 14.00 uur in De Onderzeebootloods gelegen in de robuuste omgeving van de Haven van Rotterdam, De Heijplaat en doorgaan tot 00.00 uur. We gaan er dus samen overdag op uit en de volgende dag is iedereen weer zo fris als fruit!

LINE-UP
Hij is dik, hij is gers en hij puilt vooral heel erg uit… bekende nationale helden gecombineerd met gevestigde buitenlandse namen in de internationale dance scene maken dit festival uniek, vernieuwend en vooral nú al legendarisch. Nu al voorpret en stiekem genieten van al het mooie wat gaat komen!

Darius Syrossian (UK)
Roog b2b Erick E
Tough Love (UK)
Michel de Hey
Josh Butler (UK)
La Fuente
Flashmob (ITA)
Joey Daniel
Funkerman
Karim Soliman
Chris Rox
Jasper Clash
Goodlife
Kim Kaos
MC Roga & MC Patrick Brown

DE ONDERZEEBOOTLOODS
De organisatie is er kei -en kei trots op: DE ONDERZEEBOOTLOODS in Rotterdam! Een prachtige, industriële, strakke omgeving midden in de Haven van onze stad. Dagvlinder zal deze door vloerverwarming verwarmde loods aankleden zoals een echt indoor festival hoort te zijn. De pure klasse druipt er meteen bij binnenkomst vanaf, je kunt gratis parkeren voor de deur en de Onderzeebootloods is ook goed te bereiken over het water met de Waterbus en de Watertaxi vanaf o.a. de Erasmusbrug, St. Jobshaven en Katendrecht. 

Omdat Footclub Events van mening is dat dit idee en concept nog niet in Rotterdam is maar er wel degelijk móét zijn wordt het initiatief genomen. Een indoor festival overdag, dát missen we nog in ‘nultien’. En niet zomaar een indoor fest, maar écht puur gericht op de hele dag kwaliteit van 14.00 tot 24.00 uur voor de houseliefhebber van de bovenste plank in de form van food, drinks, internationale en nationale DJ helden, kortom: een ultieme dag voor jou wat heerlijk overgaat richting de avond: DAGVLINDER INDOOR FESTIVAL!

DAGVLINDER INDOOR FESTIVAL
House zoals house ooit begonnen en bedoeld is, twee area’s met een onvergetelijke internationale en nationale programmering en kwaliteit zoals iedereen op een festival verdiend. Je zou het bijna het ‘walhalla’ voor de houseliefhebber kunnen noemen. Een grote dansvloer en de mogelijkheid om lekker te flaneren, een warme en dikke locatie met een dak boven je hoofd, luxe toiletvoorzieningen en een heerlijke food area inclusief vegetarische keuzes zoals je het graag ervaart, ziet en proeft. High end geluidssystemen, creatieve deco om de naam eer aan te doen, entertainment op een serieuze manier, kortom: de ideale faciliteiten die bij een indoor dagfestival horen en dat 10 (!) uur lang!

MYSTERY TICKETS UITVERKOCHT, FASE 1 IN VOLLE GANG
De locatie was nog niet eens bekend, maar onze ‘mystery tickets’ gingen wel erg hard…in een record tijd waren deze over de digitale toonbank gevlogen. Fase 1 tickets zijn nu online verkrijgbaar en deze kosten 32,50 (ex fee), fase 2 tickets daarna kosten dan 37,50 (ex fee)

METZ & JACK’S HOUSE AREA
Onder het dak van de Onderzeebootloods en het Dagvlinder Indoor Festival schuilen twee dikke thema's die dit toffe concept nog meer eer aan zullen doen. Metz ‘The Real House Event’ en Jack’s House zullen de uitpuilende area’s voor hun rekening nemen. De house en vocal liefhebbers komen muzikaal aan hun trekken in de Metz area, terwijl de techhouse goeroe’s hun kunsten vertonen in de Jack’s House area. 

ROUTE, INFO & PARKEREN
Parkeren: gratis 

Event: Dagvlinder Indoor Festival
Datum: zaterdag 27 oktober 2018
Locatie: Onderzeebootloods Rotterdam
Adres: RDM-Straat 1
Tijd: 14.00 tot 24.00 uur
Tickets: mystery tickets: 27,50 (uitverkocht) | fase 1: 32,50 (ex fee) | fase 2: 37,50 (ex fee)

Line-up

Handige links

Prijs v.a. €36,14
Boek nu

Follow the Beat & Dagvlinder Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Dagvlinder Festival. Dat op 27 oktober 2018 in Onderzeebootloods te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven