web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
17 Jul

< Crazy Wonderland Festival

17 juli 2021

van 13:00 tot 23:00

Crazy Wonderland Festival 2021
Festival (indoor)
7 muziek stages
Minimale leeftijd = 21
geen dresscode

Datum : zaterdag 17 Juli 2020
Tijd : 13:00 – 23:00

Crazy Wonderland was in 2019 meer dan een maand van te voren uitverkocht maar...... dat record gaan we zeker verbreken op 25 juli omdat :

1  Crazy Wonderland in 2021 wordt gehouden op het allermooiste festival terrein van Nederland: Fort Vechten bij Bunnik/ Utrecht

2  Fort Vechten een locatie is die minder mensen kan herbergen dan het Balkenhaven terrein. Zit een limiet op! Dus sneller uitverkocht.

3  Al meer dan 60% van de kaarten nu al verkocht zijn! Wij als organisatie zijn ontzettend trots dat we in 2020 ons festival mogen geven op het allermooiste festival terrein van Nederland.

Zet 17 juli maar met een dikke streep in je agenda want het sprookje Crazy Wonderland is terug, en wel op de allermooiste locatie van Nederland. Fort Vechten in Bunnik/ Utrecht. Deze unieke locatie met oude bunkers en verlaten grotten zal jullie betoveren als nooit tevoren en is al een sprookje op zich. Via een bruggetje ga je het fort binnen en eenmaal binnen is waar de magie begint. Zoals jullie van ons gewend zijn wordt ook deze editie een ware beleving. Er is voor ieder wat wils kwa muziek, food en entourage. Er zullen 7 stages zijn met muziek oa house, tribal, techhouse, techno, hardstyle, freestyle, drum and bass, oldskool, Edm, Trance en early rave. Zoek ze op de kaart en laat je verrassen door de mooiste plekken die deze locatie rijk is.

Let op er zijn al 60 % van de tickets verkocht en er is maar beperkt toegang dus wil je erbij zijn wees dan snel!

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Prijs v.a. €37,35
Boek nu

Follow the Beat & Crazy Wonderland Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Crazy Wonderland Festival. Dat op 17 juli 2021 in Fort Vechten te Bunnik gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven