web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
18 Dec

< Charly Lownoise & Menthal Theo - The Final Show

18 december 2021

van 21:30 tot 03:00

Charly Lownoise & Menthal Theo - The Final Show
Concert
1 muziek stages
17.000 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = 18
Geen dresscode

Lieve fans,


Het zal jullie niet ontgaan zijn, COVID-19 en de maatregelen van de overheid maken korte metten met onze vrijheid om te feesten. De huidige situatie laat het helaas niet toe om met z’n allen te knallen in een met happy hardcore overgoten Ziggo Dome op 31 oktober.


Maar zoals eerder benoemd; The Show must and WILL go on!
Op zaterdag 18 december 2021 hakken we de sterren van de hemel samen met Charly Lownoise & Mental Theo op hun allerrrrlaatste show. Ramon, Theo en het gehele team voelen met jullie mee en de teleurstelling is groot. Maar we weten ook dat de aanhouder wint! En rekenen erop dat we met deze verplaatsing de zekerheid hebben om volgend jaar onbezorgd en met frisse kracht een show neer te zetten voor in de geschiedenisboeken! πŸ’₯Heb je vragen? Mail ons dan op [email protected]


Stay Safe, Stay Positive β€οΈπ˜Ύπ™ƒπ˜Όπ™π™‡π™” π™‡π™Šπ™’π™‰π™Šπ™„π™Žπ™€ & π™ˆπ™€π™‰π™π˜Όπ™‡ π™π™ƒπ™€π™Š: 𝙏𝙃𝙀 π™π™„π™‰π˜Όπ™‡ π™Žπ™ƒπ™Šπ™’
Aan al het moois komt een eind! Na ruim 25 jaar de happy hardcore-vaandel met een big smile gedragen te hebben, zetten de heren een punt achter hun duo-carriΓ¨re. Na een jubileumjaar van jewelste gaan ze solo verder. Maar natuurlijk niet zonder nog één keer met z’n allen finaal door het geluid te gaan!


Maak je borst maar nat en haal je Nike Air Max uit het stof... Want de party-vedettes van het eerste uur are going out with a BANG! Zaterdag 18 april gaan de Happy Hardcore helden nog één allerlaatste keer keihard terug naar de 90’s met een over-de-top groots afscheid in de Ziggo Dome. Met talloze gastoptredens, meerdere verrassingen, een knaller van een show en natuurlijk ALLE hits wordt dit het beste afscheidsfeest EVER!


π“πˆπ‚πŠπ„π“π’
Charly Lownoise & Mental Theo: The Final Show is uitverkocht.
Koop tweedehands tickets alleen via ticketswap. Pas op voor handelaren.


ππ„π‘π„πˆπŠππ€π€π‘π‡π„πˆπƒ
Partybussen.nl verzorgt als exclusieve partner busreizen naar Charly Lownoise & Mental Theo. Reis met comfortabele touringcar, vriendelijke chauffeur en de muziek aan richting de Ziggo Dome en natuurlijk weer veilig terug naar huis! 


𝐅𝐀𝐐
Met elk ticket kun vrij bewegen tussen de dansvloer en de eerste ring. Er is daarin geen verschil tussen Phase 1, 2, 3 en een Regular Ticket.
VIP tickets geven exclusief toegang tot de VIP ring, met eigen ingang, garderobe en bar. Je kunt vrij bewegen tussen de dansvloer en de VIP.

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Charly Lownoise & Menthal Theo - The Final Show

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Charly Lownoise & Menthal Theo - The Final Show. Dat op 18 december 2021 in Ziggo Dome te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven