web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
12 Nov

< Bungalup

12 november t/m 15 november 2021

van 15:00 tot 10:00

Bungalup 2021
Festival (indoor)
Minimale leeftijd = 18
geen dresscode

Lieve Bluppers,
We hopen dat het goed met jullie gaat in deze bijzondere tijd. We hebben de afgelopen maanden alles op alles gezet om een manier te vinden om Bungalup 2020 doorgang te laten vinden, maar helaas is het, gezien alle maatregelen rondom het corona virus en de 1,5 meter maatschappij, onmogelijk gebleken om dit te realiseren. Oh wat keken wij er naar uit om na al deze jaren eindelijk weer met jullie het leukste weekend van het jaar te beleven. Wij begrijpen dat dit voor jullie, als trouwe Bluppers, ook een enorme teleurstelling is en ook wij hadden zo gehoopt dat het dit jaar eindelijk weer zou gaan gebeuren.Maar er is ook een sprankje goed nieuws: Bungalup wordt verplaatst naar 12 tot en met 15 november 2021 op het prachtige Europarcs Zuiderzee en Walibi Village!! Ben je in het bezit van een Bungalow, ben je er in 2021 automatisch weer bij. Alle hoofdboekers ontvangen van ons een mail met meer uitleg.

Ook deze geweldige parken keken er naar uit jullie als Bluppers te ontvangen en daarom staat er in de hoofdboekers mail ook een kortingscode zodat, mocht je willen, je alsnog in de komende periode een uitje kan plannen met je mede Bluppers! Wij gaan het komende jaar gebruiken om ervoor te zorgen dat Bungalup 2021 de beste editie ooit wordt. Stay safe en vooral: let een beetje op elkaar ❤ !! Liefs, Team Bungalup

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Bungalup

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bungalup. Dat op 12 november 2021 in Europarcs Resort Zuiderzee te Biddinghuizen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven