web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
28 May

< Booming New Year

28 mei 2022

van 17:00 tot 01:00

Booming New Year 2022
Festival (indoor)
4 muziek stages
4.000 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = 18
dresscode = Glitter Glamour, Smoking, Cocktail , No jeans


Booming New Year eindelijk weer gehouden op de Hemkade in Zaandam op 1 januari. Early Bird begint vrijdag 15 oktober om 18:00 uur!

Nog steeds is het onder onze bezoekers een traditie om met oud en nieuw bij familie te zijn en de dag daarna lekker los te gaan. Geen kopzorgen en het leven en het nieuwe jaar vieren zoals nooit tevoren. Het is niet alleen voor veel ondernemers maar ook op persoonlijk gebied voor velen een lastige tijd geweest de afgelopen periode met corona, sommige zijn hun dierbaren verloren anderen hun bedrijf. Des te meer moet je het leven vieren en elke dag als een cadeau beschouwen. Met een jaarwisseling is dat niet anders. Wat zal 2022 ons brengen? Misschien daarom ook is de sfeer op Booming New Year altijd zo goed. En nu we de corona tijd langzaam achter de rug hebben , merk je aan de mensen dat ze er nog meer aan toe zijn. Wij als organisatie zullen er weer alles aan doen om die speciale sfeer extra te versterken met Gluhwein, Oliebollen, Champagne en Vuurwerk. De decoratie zal jullie weer versteld doen staan. Je waant je in een sneeuw wonder wereld met veel glitters en glamour en waaraan het jullie aan niets zal ontbreken. Ook is er kwa muziek voor ieder wat wils. Een zaal met lekker house en techhouse en een zaal met freestyle , een zaal met de echte oldskool en een zaal met lekkere techno. Aan de djs zal het ook zeker niet liggen want er zijn alweer topnamen geboekt.

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Prijs v.a. €42,35
Boek nu

Follow the Beat & Booming New Year

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Booming New Year. Dat op 28 mei 2022 in North Sea Venue te Zaandam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven