web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
21 Aug

< Bontgenoten Festival

21 augustus 2021

van 13:00 tot 23:00

Bontgenoten Festival
Festival (in- & outdoor)
5 muziek stages
Minimale leeftijd = 18
Geen dresscode

We zitten inmiddels weer met ons hoofd in de zomerse wolken en met onze gedachten bij het festivalseizoen. De vogeltjes lijken weer steeds harder te fluiten. We zeiden het vorig jaar al: in 2021 komen we dubbel zo hard terug!๐Ÿ”ฅ

We grijpen gretig elk sprankje hoop aan en daarom is het weer tijd om vooruit te blikken! Tijd om met jullie trouwe bezoekers te flaneren aan de Eindhovense kust, te paraderen, een arm om elkaar heen te slaan en weg te smelten met je snoet in de zon. Wij zien de toekomst rooskleurig in. Echter is de onzekerheid groot voor de evenementen aan het begin van het festivalseizoen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het eenmalig te verplaatsen naar zaterdag 21 augustus. De afgelopen weken hebben wij met het hele team de koppen bij elkaar gestoken om dit mogelijk te maken. En yes, het is ons gelukt! Dus zet zaterdag 21 augustus dik gedrukt in je agenda en vier met ons de vrijheid!๐Ÿ™Œ๐Ÿป

Deze zal dit jaar iets anders verlopen dan je gewend bent. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we elkaar deze zomer weer kunnen zien. Maar omdat er ook in augustus een kans bestaat dat het mogelijk niet doorgaat willen we graag met jullie meedenken. Wanneer je nu een ticket koopt, hoef je alleen maar een aanbetaling van โ‚ฌ10 (+ โ‚ฌ1 service fee) te doen. Makkelijker kunnen we het niet maken toch?

โœ”๏ธŽ ๐—š๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น ๐—ฑ๐—ฒ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ?
Dan ontvang je van ons een mail om het resterende bedrag te voldoen waarna jij je definitieve festival ticket ontvangt.

โœ˜ ๐—š๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—•๐—ผ๐—ป๐˜๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ?
In dat geval ontvang je binnen 2 weken je aanbetaling terug (ex. service fee).

Heb je je ticket voor het Bontgenoten Festival 2020 bewaard? Dan ben je een giga held(in) en is jouw ticket inmiddels omgezet naar de nieuwe datum van 21 augustus. Je hoeft dus niets te doen!
Wij willen niks liever dan op zaterdag 21 augustus weer samen met jullie te dansen. Koop je ticket, spreek de hoop uit en zorg dat je erbij bent!๐Ÿงก

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Bontgenoten Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bontgenoten Festival. Dat op 21 augustus 2021 in Karpendonkse Plas te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram paginaโ€™s te volgen!

Alternatieven