web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
05 May

< Bevrijdingsfestival Den Haag

05 mei 2021

van 10:00 tot 23:00

Bevrijdingsfestival Den Haag 2021
Festival (outdoor)
geen dresscode

Op woensdag 5 mei 2021 is de 13e editie van het Bevrijdingsfestival Den Haag op het Malieveld. Er komen weer grote acts op de twee podia op het Malieveld. En in de Den Haag Outdoor Dance Area draaien de hele dag bekende DJ’s. Bezoek ook het Plein van de Vrijheid, de festivalmarkt, de Kindertuin en de Haags Hiphop Centrum Area. Verder is er een podium in het gebouw van de Tweede Kamer. Er is voor iedereen wel iets te doen. Gratis entree!

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

FTB & Bevrijdingsfestival Den Haag

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Bevrijdingsfestival Den Haag. Dat op 05 mei 2021 in Malieveld te Den Haag gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven