web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
04 May

< Bevrijdings-pop Herdenkings-concert

04 mei 2018

van 22:20 tot 23:45 Al geweest

Bevrijdings-pop Herdenkings-concert
Festival (outdoor)
Minimale leeftijd = Geen
Alain Clark, Sasha Witteveen …
Geen

De organisatie van het Herdenkingsconcert heeft ieder jaar als doel om op een waardige manier invulling te geven aan de herdenking op 4 mei als overgang naar de vrijheidsviering op 5 mei. Elk jaar proberen wij een programma op te stellen dat interessant is voor jong en oud. Zo willen wij invulling geven aan onze doelstelling om onze bezoekers stil te laten staan bij het verleden en bij de vrijheid waarin wij mogen leven.

Het Herdenkingsconcert sluit aan op de nationale herdenking en de twee minuten stilte om 20:00 uur. De herdenking op de Dam wordt live vertoond op grote schermen. Aansluitend op de herdenking start om 20:20 uur het programma. Het concert duurt tot 21:45 uur. Evenals voorgaande jaren zijn zitplaatsen aanwezig voor het publiek. Ouderen wordt aangeraden om op tijd aanwezig te zijn voor een zitplaats, gezien de grote opkomst die verwacht wordt, zoals tijdens de voorgaande succesvolle edities.

Line-up

  • Alain Clark
  • Sasha Witteveen

Handige links

Follow the Beat & Bevrijdings-pop Herdenkings-concert

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bevrijdings-pop Herdenkings-concert. Dat op 04 mei 2018 in Haarlemmerhout te Haarlem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven