web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
05 May

< Bevrijdings- festival Gelderland

05 mei 2019

van 14:00 tot 01:59 Al geweest

Bevrijdings- festival Gelderland
Festival (outdoor)
6 muziek stages
Minimale leeftijd = Geen
AEPHANEMER, ARCHIE LEE HOOKER, BACKALIVE, BORKA BALOGH, Baobab Utd., Barrelhouse, Bizzey, CANDLE BAGS, C’ESCO E I MUSICANTI DI BRAHMA (I), DIE VERRÜCKTE STUNDE, DIKDAKKERS, DJ FRANKIE B, DJ TRD, Darlyn …
Geen dresscode

Dit is het officiële Facebook evenement van het Bevrijdingsfestival Gelderland wat onderdeel uitmaakt van het Bevrijdingsevenement op 4 en 5 mei in Wageningen, Stad der Bevrijding.

5 mei is de dag van de Bevrijding en ook de dag van de Vrijheid. Wij realiseren ons op die dag dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, dat het de verantwoordelijkheid is van iedereen om vrijheid in stand te houden en te delen. Het is een dag waarop mensen zich ook solidair tonen met mensen die nu niet in vrijheid leven.

Line-up

Handige links

Follow the Beat & Bevrijdings- festival Gelderland

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bevrijdings- festival Gelderland. Dat op 05 mei 2019 in Wageningen centrum te Wageningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven