web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
05 May

< Bevrijdings-festival Fryslan

05 mei 2018

van 14:00 tot 02:00 Al geweest

Bevrijdings-festival Fryslan
Festival (outdoor)
7 muziek stages
minimale leeftijd = Geen
Geen

Op 5 mei staat de binnenstad van Leeuwarden in het teken van het Befrijdingsfestival. We vieren de vrijheid met fantastische artiesten op zeven verschillende podia, bijzondere projecten op het Plein van de Vrijheid en leuke activiteiten voor de kleinsten op het Kinderfestival. We dansen, proosten en lachen, maar realiseren ons ook dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Dat die kwetsbaar is, en we in onze handjes mogen knijpen met onze leefomstandigheden. We tonen ons solidair met de mensen die niet in vrijheid leven, en bezinnen ons op het belang van het delen en in stand houden van vrijheid. Want vrijheid geef je door!

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

FTB & Bevrijdings-festival Fryslan

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Bevrijdings-festival Fryslan. Dat op 05 mei 2018 in Oldehoofsterkerkhof te Leeuwarden gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven