web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
05 May

< Bevrijdings-dag Enschede

05 mei 2018

van 13:00 tot 01:59 Al geweest

Bevrijdings-dag Enschede
Festival (outdoor)
4 muziek stages
Minimale leeftijd = Geen
Anil Aras, Bashment Bangers, Bizzey, Bougenvilla, Brant & Esper, Charly Smith, Chris Stussy, Crooxs, DJ Lars, Daisy, FUNKMASTER B, FeestDjHarry, Freddy Moreira, Jailhouse Jimmy …
Geen

? Aftermovie 2017 -
? Like onze nieuwe Facebookpagina Bevrijdingsdag Enschede

› BEVRIJDINGSDAG ENSCHEDE VIERT HAAR TIENDE EDITIE SPECTACULAIR ❤?
Voor jong en oud en voor ieder wat wils! De tiende editie van Bevrijdingsdag Enschede belooft een gigantisch spektakel te worden. Tien jaar geleden vond de eerste editie nog plaats in de binnenstad van Enschede maar de laatste jaren is het evenement doorgegroeid tot een groot festival op het campusterrein van de Universiteit Twente. Het succes is dusdanig gróót dat er de afgelopen twee edities niemand meer bij kon! ?

Zoals altijd besteed de organisatie van Bevrijdingsdag Enschede veel aandacht aan het vermaak van de jongsten onder ons, zo ook weer dit jaar. In samenwerking met de populaire weblog Vettt is het mogelijk om in een speciale area je van top tot teen te laten schminken, hutten te bouwen, workshops te volgen of een ritje in de spannende zweefmolen te maken, het kan niet op!

Naarmate de dag vordert zal de muziek een standje harder worden gezet en reizen artiesten uit het hele land af naar #Enschede om die dansvloer weer van voor tot achter te vullen met dansende mensen. Of je nou zin hebt in een legendarische polonaise, luchtgitaar wil spelen als Jimmy Hendrix, een kolkende moshpit wil ervaren of gewoon lekker vals mee wil krijsen met een guilty pleasure, doe je ding, wij steunen gênant gedrag! ??

Tijdens Bevrijdingsdag Enschede draait het om niets anders dan het vieren van de vrijheden die we hebben. Dat doen we met z'n allen en daarom betaal je géén entree en is iedere leeftijd meer dan welkom. Strijk neer in het gras langs het water, proef een heerlijk gerecht uit het uitgebreide assortiment of loop rustig rond tussen de verschillende muzikale area's. Kom wel op tijd want net zoals de laatste jaren verwachten we topdrukte. ?

Bekijk snel de line up en blokkeer niet alleen je eigen agenda maar ook die van je vrienden!

Tot #zaterdag 5 mei, in Enschede! ❤

› EVENT: Bevrijdingsdag Enschede 2018 | Official
› GRATIS TOEGANG & ALLE LEEFTIJDEN! ?

// MAIN //
Bizzey
Kris Kross Amsterdam
La Fuente
The Partysquad
Bougenvilla
Tom & Jame
Charly Smith
Funkmaster B
Marc Vano
Raaf
MC Marboo

// ECLECTIC //
Freddy Moreira
Johnny 500
Crooxs
Daisy
Puinhoop Kollektiv
Team Rush Hour
Bashment Bangers
Jailhouse Jimmy
Mike AfroJam
Robba Rovega
MC Venom

// DEEP TECH-HOUSE //
Anil Aras b2b Locklead
Chris Stussy
Lumiere
Luuk van Dijk
Brant & Esper
Swavement Soundsystem

// FEEST AREA //
FeestDjHarry
Lars
Pascal.
Raffa

// VETTT BENGELFESTIJN // 
Avontura’s peuterarea, een gedeelte voor de kleinsten (0-4 jaar)
Doodlen met Jan Doodle
Hutten bouwen
Knutselen en Schmink
Springkussens
Krijtwand
Springkussen
Muziek- en Dansworkshop
Fotobooth
Zweefmolen
Verzorgingsarea (voeden/verschonen)
Eten & drinken speciaal voor de kids
En nog veel meer…

GRATIS TOEGANG & ALLE LEEFTIJDEN! ?
LOCATIE: Universiteit Twente, Enschede 
DATUM: Zaterdag 5 mei 2018 // 11:00 - 00:00 uur

✅ Event: Bevrijdingsdag Enschede 2018 | Official
? Website: www.bevrijdingsdagenschede.nl

Line-up

Handige links

Follow the Beat & Bevrijdings-dag Enschede

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bevrijdings-dag Enschede. Dat op 05 mei 2018 in Universiteit Twente te Enschede gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven