Back 2 Base x Masters of Old Skool - ADE cover

Back 2 Base x Masters of Old Skool – ADE

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Op elke dag zijn er overdag meet and greets voor industry en fans in Cafe de Engel, record sales in de (dance) boutique en ‘s middags vinden er workshops plaats met top DJ’s. Vanaf 21:30 uur start de venue met de unieke party die tot 05:00 uur ‘s ochtends door zal knallen.

Locatie

Brouwerij de Engel, Amsterdam
Albert Cuypstraat 182, 1073 BL

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Back 2 Base x Masters of Old Skool - ADE

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Back 2 Base x Masters of Old Skool – ADE. Dat op 18 oktober 2023 in Brouwerij de Engel te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register