web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
09 Sep

< Appelpop Festival

09 september t/m 10 september 2022

van 17:00 tot 23:59 Al geweest

Appelpop Festival
Festival (outdoor)
3 muziek stages
125.000 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = Geen
Geen dresscode

APPELPOP TERUG IN SEPTEMBER 2022
Wat hadden we het iedereen onwijs gegund, en wat balen we ontzettend dat we opnieuw met dit nieuws moeten komen. Maar door de huidige onzekerheid en de onmogelijkheid voor ons om van het garantiefonds voor evenementen gebruik te maken, is het risico te groot om Appelpop door te laten gaan. Voor de 29e editie heten we je van harte welkom op 9 en 10 september 2022.
Als gratis festival vallen we buiten de regels van het garantiefonds. Ook is het onzeker aan welke coronaregels we in september moeten voldoen. Er is echter ook goed nieuws: In 2022 keren we terug op een vernieuwde Waalkade, onze vertrouwde festivallocatie die momenteel opnieuw wordt ingericht. We kijken er nu al naar uit om iedereen - trouwe vrijwilligers, partners en sponsors, artiesten, organisatoren en bezoekers - weer te zien in 2022 en met iedereen twee verloren jaren dubbel en dwars in te halen! ❤️ 🍏

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & Appelpop Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Appelpop Festival. Dat op 09 september 2022 in Waalkade Tiel te Tiel gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven