web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
10 Sep

< Appelpop Festival

10 september t/m 11 september 2021

van 17:00 tot 23:59

Appelpop Festival
Festival (outdoor)
3 muziek stages
125.000 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = Geen
Geen dresscode

Lieve Appelpoppers,

Appelpop 2020 kan door een combinatie van factoren en in verband met de recente ontwikkelingen van de coronacrisis niet doorgaan.

Door de huidige coronacrisis is de nabije toekomst onzeker voor het festival. Appelpop is een gratis festival dat financieel voor de helft bestaat uit bijdrages van sponsoren. Het is voor de meeste ondernemers onzeker of ze Appelpop dit jaar een warm hart kunnen toedragen. Daarnaast is er begin dit jaar een traject opgestart voor het aanvragen van nieuwe, specifieke vergunningen. Tot slot zijn er vertragingen aan de herinrichting van het festivalterrein op de Tielse Waalkade, onder andere door de hoogwaterperiodes. Ondanks de grote inspanningen van de aannemer en de gemeente om het werk op tijd af te ronden blijft er een te groot restrisico over of dit daadwerkelijk afgerond is voor de geplande datum van september dit jaar. 

We wensen al onze trouwe vrijwilligers, partners en sponsors, artiesten, organisatoren en bezoekers veel sterkte, wijsheid en gezondheid toe in deze bijzonder lastige tijd. We zien iedereen graag in blakende gezondheid terug op 10 en 11 september 2021 voor een onvergetelijke 29e editie!

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

FTB & Appelpop Festival

Op Follow the Beat vind je muziekevenementen zoals Appelpop Festival. Dat op 10 september 2021 in Waalkade Tiel te Tiel gehouden wordt. Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht van alle muziekevenementen in Nederland. Oh, en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Alternatieven