web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Kraantje Pappie
artist

Kraantje Pappie is een Nederlandse rapper die sinds 2007 actief is en inmiddels al 7 albums op zijn naam heeft staan. Alex van der Zouwen, zoals hij in het echt heet, is dus aardig productief geweest! De hiphop fanaat groeide op in Rozenburg (nabij Rotterdam) en woonde later in Groningen en Haarlem. Ook heeft hij inmiddels zijn debuut op de Nederlandse TV gemaakt, waar hij meedeed aan het 17e seizoen van Expeditie Robinson. 

Hij heeft tijdens zijn carrière samengewerkt met grote namen uit de Nederlandse rap industrie, maar hij heeft zijn horizon ook verbreed richting andere genres, getuige zijn samenwerking met bijvoorbeeld Jan Smit. 

Kraantje Pappie is een graag geziene gast op de vele muziek festivals in Nederland, waar hij het publiek meekrijgt met zijn aanstekelijke rijms en beats. Bekijk hieronder waar hij binnenkort te vinden is, of check eens onze festival kalender voor een compleet overzicht van alle festivals in Nederland.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events

11 t/m 12/10 FestyLand

Recreatiepark Hemelrijk, Volkel/ Uden

Line-up

BLØF, Kraantje Pappie, Tino Martin, BZB, Maan, ... meer artiesten volgen...

13 t/m 14/09 Appelpop

Waalkade, Tiel

Line-up

WITHIN TEMPTATION, De Staat, Racoon, Kraantje Pappie, Ilse DeLange, Nielson, Douwe Bob, RONDÉ, Rowwen Hèze, Davina Michelle (+15)

za 24/08 Strandfestival Zand

Almere strand, Almere

Line-up

André Hazes Jr., Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Ronnie Flex, Deuxperience, ... meer artiesten volgen...

22 t/m 24/08 Glemmer Beach

Strand Lemmer, Lemmer

Line-up

Rowwen Hèze, UB40, Clouseau, Level 42, Nielson, Tino Martin, Davina Michelle, Kraantje Pappie, De Jeugd van Tegenwoordig