web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Sven Väth
artist

Sven Väth is een Duitse minimal / techno DJ en producer die wordt gezien als één van de pioniers in de technoscene. Vandaar dat hij ook Papa Väth genoemd. Väth is op 26 oktober 1964 geboren in Oberthausen, maar woont tegenwoordig in Frankfurt am Main.

Väth werd verliefd op techno muziek toen hij op veertienjarige leeftijd jaar op Ibiza voor het eerst in aanraking kwam met het nachtleven. Dat maakt zo'n ongelooflijke indruk op hem dat hij besloot zelf op te gaan treden. Twee jaar later, op 17 jarige leeftijd, trad hij voor het eerst in een club. Sindsdien is Väth een legende geworden in de scene en treedt hij op allerlei clubs en festival over de hele wereld op. De meest bekende is wellicht club Amnesia, Ibiza. 

Hieronder zie je waar Sven Väth  dit jaar allemaal optreedt. Of check onze festivalkalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland.


Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events