web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Rene Karst
artist

Rene Karst is een Nederlands volkszanger / feestartiest, voornamelijk bekend om zijn mega hits: "Liever te dik in de kist" en "Atje voor de sfeer" met 11 miljoen Spotify streams per stuk. In het begin van zijn carrière trad Rene samen met zijn moeder op, als het Duo Karst. 

Pas in 2014 trad de zanger voor het eerst met eigen band op. De op 13 augustus 1966 geboren zanger was toen al 47 jaar oud. Vanaf dat moment gaat het redelijk gesmeerd met de muzikale carrière van Rene. Hij brengt het ene na het andere nummer uit en scoort daar met enige regelmaat een flinke hit mee. 

Festival agenda

Door het enorme meezing gehalte en de 'lekker met elkaar hossen' vibe is de artiest een veel geziene gast op Nederlandstalige festivals of festivals met een prominent après-ki onderdeel. Ook in de aankomende tijd staat er weer het een en ander op het festival programma, waaronder het Mega Piraten Festijn en Total Loss Festival. 

Bekijk de agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals waar Rene Karst in 2020 en 2021 optreedt.

Agenda

Afgelopen events

Bevrijdings-festival Groningen

za 05/05 Bevrijdings-festival Groningen

Stadspark Groningen, Groningen

Line-up

Triggerfinger, 2manydj’s, Aurora, Dotan, Ronnie Flex, De Likt, Jungle by Night, Scott Bradlee & Postmodern Jukebox, Durand Jones & The Indications, Ten Years Today,