web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  ONYVAA
artist

ONYVAA is een vrouwelijke techno DJ uit Los Angeles en de pseudoniem van Shelby Stingley. De Amerikaanse verhuisde zo'n tien jaar geleden naar Parijs, maar had een vriend uit Amsterdam nodig om erachter te komen dat ze de technowereld in wilde duiken. 

Ze startte in 2015 als dj ONYVAA en was een tijdje op zoek naar haar eigen, onderscheidende techno identiteit. Inmiddels staat ONYVAA bekend om haar melodieuze techno in combinatie met Detroit invloeden met een rauw analoog randje. Ze houdt ervan om overal waar ze komt geluiden op te nemen en deze te verwerken in haar tunes. 

Populaire tracks

Hoewel ze nog relatief nieuw is in de scene, weet ze al veel harten te veroveren met haar rauwe, harde no bullshit techno. Bekende singles en albums van ONYVAA zijn: Feu, Passport006, Passport007, Passport008 en Printemps. Het overgrote deel is uitgebracht op haar eigen label, maar ze bracht ook al tracks uit op het label van Richie Hawtin. 

Festival agenda

In de tussentijd won ze ook nog eens de Best Newcomer Award op Ibiza en daarom is het niet gek dat ze ook op Nederlandse festivals makkelijk te vinden is. Zo stond ze in het verleden al op verschillende ADE events, Verknipt festival en Rotterdam Rave Festival. Ook in de aankomende tijd staat er weer genoeg op het programma van ONYVAA, waaronder Rotterdam Rave Festival en zelfs Coachella in Amerika. 

 Wil je meer horen van ONYVAA? Bekijk dan de agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 en 2021 waar ONYVAA optreedt.

Agenda

Afgelopen events