web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Joris Voorn
artist

Joris Voorn is een Nederlandse DJ en producer van voornamelijk house en techno muziek. Joris is op 25 februari 1977 geboren in Tilburg en werd pas als tiener geïnteresseerd in techno toen hij dat op de radio hoorde. Op dat moment leverde hij zijn viool en gitaar in en begon op z'n zolderkamer zelf techno te mixen en te maken. Van daaruit ontwikkelde hij langzaam een echte passie voor het genre en toen hij tijdens zijn studie een DJ wedstrijd won én de resident DJ werd van de lokale poppodium Atak was hij volledig verkocht. 

Bekende tracks

Een succesvolle en inmiddels bijna 20 jaar lange muziekcarrière volgde. In die tijd heeft de artiest een hele serie gave nummers uitgebracht. De tracks: Ringo, Walls, Piece of your Heart, Districht Seven en Antigone zijn daarvan de meest bekende en het meest succesvol.

Festival agenda

In diezelfde periode heeft Joris ook al in talloze Nederlandse en internationale clubs en festivals opgetreden, waaronder het legendarische Lowlands Festival. Ook in de aankomende tijd staan er weer verschillende events op het programma. Awakenings Easter en Loveland Festival lijken op dit moment de eerst volgende. 

Wil jij Joris ook eens in real life meemaken!? Bekijk dan de agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals waar Joris Voorn in 2020 en 2021 zal optreden.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events

Lago Lago 2022

01 t/m 03/07 Lago Lago

Het Stroombroek, Braamt

Line-up

Anthoni Logos, Britta Arnold, Carlos Valdes, Chris Schwarzwälder, Cincity, Collé, Coloray, Daniel Monaco, Depth Over Distance, DJ Isis,

Oranjebloesem

vr 27/04 Oranjebloesem

Blijburg aan Zee, Amsterdam

Line-up

Joris Voorn, DJ Tennis, Kink, Tsepo, Weval, Job Jobse, Palms Trax, Dekmantel Soundsystem, Titia, Tom Trago,