web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Headhunterz
artist

Headhunterz is de artiestennaam van de Nederlandse hardstyle DJ en producer Willem Rebergen. Heady, zoals fans hem vaak noemen, is geboren op 12 september 1985 in Veenendaal. Willem had al op jonge leeftijd interesse voor muziek. Als kind zat hij bijvoorbeeld in een lokaal kinderkoor en was hij vaak in opnamestudio's te vinden. Toen hij als 18-jarige voor het eerst de discotheek Scoob in Elst en Qlimax Festival bezocht, ontstond zijn liefde voor hardstyle.

Na een aantal jaar vanaf zijn zolderkamer muziek te hebben gemaakt, brak Headhunterz in 2006 voor het eerst echt door. Sterker nog in 2007 was de cirkel rond, want hij mocht voor het eerst zelf op Qlimax optreden en zelfs het anthem verzorgen (The Power Of The Mind). Sindsdien heeft Headhunterz tal van dikke tracks uitgebracht en staat hij bekend als één van de beste hardstyle artiesten van Nederland en zelfs de wereld. Desondanks besloot hij in 2013 over te stappen naar het house genre, tot ongenoegen van z'n fans. Ondanks de negativiteit beriep Heady zich op z'n creatieve vrijheid en ging hij een nieuw avontuur tegemoet. Dat avontuur duurde echter niet erg lang, want in 2016 stond Heady ineens op het podium van Defqon.1 en kondigde zijn terugkeer aan. Na het optreden beloofde Headhunterz om zich voortaan weer helemaal op Hardstyle te focussen. 

Aliassen van headhunterz zijn: Nasty D-Tuners, Antifact, Shilo en Project One (met Wildstylez)

Hieronder zie je waar Headhunterz dit jaar allemaal optreedt. Of check onze festivalkalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events