web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  De Alpenzusjes
artist

De Alpenzusjes is een Nederlands zangduo dat voornamelijk carnavals- en feestmuziek maakt. Vooral op Nederlandstalige festivals met een flink apres-ski onderdeel zijn de Alpenzusjes een veel geziene gast. 

Het duo is opgericht in 1980 en timmert, op een sabbatical van een aantal jaar na, al bijna 40 jaar aan de weg. De groepsleden zijn in die tijd flink veranderd. Door de jaren heen heeft de groep al meer dan 10 zangeressen versleten, maar tegenwoordig bestaat het duo uit: Chantal van Geelen en Kirsten Stroek. In het begin focuste het duo zich voornamelijk op Tiroler schlagermuziek, maar tegenwoordig heeft het meer een apre-ski vibe. 

Op Spotify scoren ze goed met remixes op de nummers: Naar voren, naar achter, Like a prayer en Hutje op de hei. 

Festival agenda

Daarom zie je de zusjes ook vooral op festivals zoals: Dutch Oktoberfest, Elsom Open Air, Puur Hollands Outdoor en Total Loss Festival

Wil je ook een keer lekker meezingen en hossen op de muziek van de zusjes!? Bekijk dan de agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals waar De Alpenzusjes in 2020 en 2021 optreedt.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events